Angyalokkal kommunikálni?
Figyelt kérdés
Aki ért hozzá, van tapasztalata a témában, segítene?
tiszta szándékkal szeretnék kommunikálni velük, megköszönni jónéhány eddigi történést, kérni, iránymutató jeleket kérni stb.
Hogy hallhatom vagy érezhetem meg őket?
Köszönöm
2014. aug. 19. 11:34
1/9 anonim válasza:
Én a helyedben kérdőre vonnám őket a megtörtént rossz dolgok miatt.
2/9 A kérdező kommentje:
Nincs rossz dolog, jó dolgokat kaptam
2014. aug. 19. 13:56
3/9 anonim válasza:
Akkor úgy látszik te vagy a legszerencsésebb ember kérdező, ha rossz dolgok még nem történtek veled. Egyébként ne akarj iránymutató jeleket. Járd a saját utad.
4/9 anonim válasza:
Nekem is így volt régen. Mindig azt hittem az angyalok üzennek, vagy Jézus...
Végül kiderült hogy egyik sem, de aztán több, mint 35 év múlva rájöttem, hogy Enki volt az a csodálatos lény.
5/9 Napfonat válasza:
Enki én vagyok!
Nem kell semmit sem tenned, csak egyszerűen köszönd meg nekik. A kommunikáció csak ritkán kétirányú. Általában az ember kér, és megadatik.
6/9 anonim válasza:
"Általában az ember kér, és megadatik"...
Bár csak így működne! :D
7/9 anonim válasza:
Igen a jó dolgokat az angyaloktól kapod a rosszakat meg az ördögtől
így megy ez persze
8/9 anonim válasza:
Hívd fel ezt a számot:
06/30 458 0332
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!