Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A reeinkarnációval hogy lehet...

A reeinkarnációval hogy lehet összeegyeztetni ezt a "tényt"?

Figyelt kérdés

olvastam egy halálkozeli elményről ahol is egy nő az "alagútnál" látta a szeretteit akik fogadták őt ahol is ott volt pl.a gyermekkorában elhunyt üknagyija.

na akkor a néni nem született újjá, a szerették "bevárják egymást"? (ezzel az a gond h mindenkinek több másik szerette is van tehát ez egyfajta "dominóeffekt"et indít el, és így sohasenki sem fog újjaszuletni mert mindig "be kell várni" valakit?

vagy ha tegyük fel újjászületett azóta, akkor mit keres ott?...

(sztem itt hibádzik a reink.elmélete)

2014. febr. 8. 15:57
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Érdekes témát feszeget az ember mióta világ a világ. Mi van a halál után. Talán azért foglalkoztat ennyire bennünket, mert félünk, félünk az ismeretlentől.

Mi volt mielőtt megszülettél? Semmi, legalábbis nem emlékszel semmire, én ha nagyon megerőltetném magam, talán 4-5 éves koromig tudnék visszaemlékezni 1-2 homályos képre.

Ez miért van? Ha én egy lélek vagyok, és a testem csak egy eszköz, és többször leszületünk, akkor miért nem tudunk önmagunkról?

Illetve, X évvel ezelőtt sokkal kevesebb ember élt, mint manapság. Akkor megtöbbszöröződnek is a lelkek vagy van egy limit? Ki tudja. Én nem :) Keresem a válaszokat, de mindenki csak találgat.

Halál közeli élmények, alagút és a többi. Sok beszámoló van, és sok dokumentum film. De vajon igaz? Ha igaz, akkor nem csak az agy játéka?

2014. febr. 27. 12:32
 22/23 anonim válasza:
Még annyi, amiket írtok. Nagyon jól hangzik 1-2. De ti ezt tapasztaltátok, vagy csak olvastátok, és szájról-szájra terjed a félrevezetés, ami lehet nem szándékos.
2014. febr. 27. 12:38
 23/23 Laylah ***** válasza:
Előző életbeli emlék számít? :D
2014. febr. 27. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!