Hogyan lehet összeegyeztetni a terhességi diabéteszt a kívánóssággal?
Barátnőim kicsit babonásak, és mondták, hogy feléjük sok probléma származott már abból, ha a kismama megkívánt valamit terhesség alatt, de nem evett belőle- akár még vetélés is előfordulhat.
De ha én megkívánom az édeset, mert alapból is édesszájú vagyok, de terheskori diabéteszem van, akkor mit lehet tenni? Gyümölcsök, oké, de ilyen csoki, sütemények, stb, az teljességgel kizárva? És ha igazuk van a barátnőimnek, és tényleg a baba szenved kárt emiatt?
Lehet, hogy hülyeség, de fogalmam sincs, mennyi alapja van ennek, mert nyilván okkal kívánok meg valamit ilyenkor, de komolyan, ennyire durva lehet ez, mint a barátnőim mondják?
a baba nem akkor szenved kárt, ha nem zabálsz össze mindenféle mű dolgot amit a szervezeted nem tud jól feldolgozni, hanem pont akkor ha megteszed.
én nem is hallottam ilyen babonáról, hogy márpedig cukrot kell enni ha megkívánja a kismama...
egyébként meg a diéta Ch mennyiségre van lebontva. ehetsz édességet, édesítővel készíted, minden alapanyagot lemérsz és kiszámolod, ha mondjuk 20 Ch-t ehetsz uzsonnára akkor azt az annak megfelelő mennyiségben megeszed az édességből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!