A reeinkarnációval hogy lehet összeegyeztetni ezt a "tényt"?
olvastam egy halálkozeli elményről ahol is egy nő az "alagútnál" látta a szeretteit akik fogadták őt ahol is ott volt pl.a gyermekkorában elhunyt üknagyija.
na akkor a néni nem született újjá, a szerették "bevárják egymást"? (ezzel az a gond h mindenkinek több másik szerette is van tehát ez egyfajta "dominóeffekt"et indít el, és így sohasenki sem fog újjaszuletni mert mindig "be kell várni" valakit?
vagy ha tegyük fel újjászületett azóta, akkor mit keres ott?...
(sztem itt hibádzik a reink.elmélete)
hát én sima halálközeli élményről többet hallottam..
másrészt meg ha az "alagutas" élményeket veszzük alapul, az elméleted alapján a reinkarnáció ugrik a levesbe!
Tudtam, hogy le leszek pontozva, hiszen ez egy többnyire keresztény ország és így a lélek halhatatlanságát priorizáljuk inkább, mint a reinkarnációt (bár a lélek ott is halhatatlan)....
De a kérdés nem az volt, hogy mit szeretnénk ha igaz lenne!!!
Ahogy rengeteg olyan tanúbizonyság létezik, ahol a halott(nak hitt) személyek látták azt a bizonyos fényt és abban a szeretteiket, úgy olyan esetek is léteznek, amikor valaki egy számára (bizonyítottan/bizonyítottnak tűnően) teljesen ismeretlen helyen teljes mértékben kiismeri magát és elmondja, hogy melyik házban élt korábban... Sőt olyanról is hallottam, hogy teljesen extrém esetben a delikvensünk, számára idegen nyelven kezdett el anyanyelvi szinten beszélni...
Jegyzem egyik eset sem történt meg velem így mindkettővel kapcsolatosan szkeptikus vagyok!
De lehet hallani ezt is, azt is!
Mi alapján döntjük el, hogy melyikük hazudott/tévedett?
Lehet hogy mindenki? ;)
"hát én sima halálközeli élményről többet hallottam.. "
Persze, mert ahogy írtam, többnyire keresztény országban élünk...
De ha szánsz rá egy kis időt, találhatsz a másik oldalról is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!