Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Hogy lehet összeegyeztetni a...

Hogy lehet összeegyeztetni a jóslást és a vonzás törvényét?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm ajánlott a minap egy látót, aki apró részletekkel meg tudja mondani, mire számíthat az ember. Szívesen elmennék én is ehhez a látóhoz, minden bizonnyal remek munkát végez, de gyakorlatilag én a vonzás törvényében hiszek, és nem tudom összeegyeztetni, ha valamire egyszer előre meg van írva, akkor mégsem mi vonzzuk magunkhoz? Valahol úgy vagyok vele, hogy inkább nem is akarom tudni, mit hoz a jövő, úgyis azt, amit magamhoz vonzok. Nem tudom mi okozza a megfutamodásom.. Melyik út a helyesebb, ha előre tudjuk és már nem is próbálkozunk megmásítani dolgokat, vagy ha minden napot újként élünk meg, mit sem tudva arról, mi történhet?
2013. szept. 21. 09:01
 1/6 anonim ***** válasza:
1500ft/perc+áfa nálam
2013. szept. 21. 09:12
 2/6 acelsziv ***** válasza:
sehogy. Ha meg van írva minden akkor mi értelme a vonzásnak? Mellesleg hol marad a döntés szabadsága?
2013. szept. 21. 09:18
 3/6 anonim ***** válasza:

A jóslás, akár kártyából, akár látóként, akármi módszerrel = a dolgok pillanatnyi állása szerint várható végső esemény. Abban a percben, ha változtatsz valamit a dolgok pillanatnyi állásán, megváltozik a várható végkifejlet!!!

Vagyis: a jósnő azt mondja, hogy le fog dőlni a kéményed, te kimégy, megnézed és azt mondod eléggé rossz állapotban van, tehát a jósnőnek igaza van. Ha nem teszel semmit, akkor valóban előbb-utóbb le fog dőlni és a jóslat bevált. Ha viszont hívsz egy mestert, aki kijavítja a hibát, a dolgok pillanatnyi állása alapján más lesz a végkifejlet!

Itt már találkozott a szabad akarat, a vonzás törvénye, aminek segítségével megtalálhatod a számodra legjobb mestert, stb. stb.

Nem kell a jóslást "nagykönyvben megírt", megváltoztathatatlan dolognak tartani, mindig csak a "várható" dolgokat mondja (vagy még azt sem), de ha változtatsz valamit a körülményeken, rögtön változik a lehetséges végkifejlet. Csak rajtad áll!

2013. szept. 21. 09:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha így közelíted meg, az is benne lehet, az is 'meg lehet írva', hogy te el tudod sajátítani a vonzás törvényét és élni is fogsz vele. Nem mindenki képes rá.
2013. szept. 21. 10:46
 5/6 Shai-Hulud ***** válasza:
Sehogy!
2013. szept. 21. 12:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Jól gondolkodsz kérdező.Egyébként ne menj bele a jóslásba.Kérdezed hogy hogyan lehet összeegyeztetni? Hát én elmondom kedves kérdező:

A vonzás törvényére épül minden, tehát minden ami csak a világon történt, történik, és történni fog.Minden ami körülötted történik,mind te vonzottad be az életbe, bárki hisz benne bárki nem.

Azért kell vigyázni a jósokkal, mert épp ez a lényeg, ők is a vonzást használják fel!Tehát amikor valakinek jósolnak, akkor kezdik el a annak az embernek az életét teremteni,és te a sajátodat!Mivel tegyük fel ha azt mondja neked, hogy egy közeli hozzátartozód meg fog halni a közeljövőben, akkor nyilván megijedsz,és lepreg a szemed előtt egy személy ahogy meghal,akire gondolsz, és félelem járná át a szived ugye???Hát ezzel fogod te kérlek szépen bevonzani!Ez a lényeg cimbora!Gyakorlatilag megteremti a jövődet, azzal amit mond neked és te amikor elhiszed, akkor fogja az agyad a jós szavai hallatán beindítani azt a negatív vagy akár pozitív gondolatot rezonáltatni a szivedben, és ezzel beindítod a vonzás törvényét, mert lényed minde egyes részével úgy fogsz érezni majd mint amit a jós mondd, gyakorlatilag a jövőd megteremtését egy jósra bízod aki meg alkottatja veled a jövődet az által ahogy és amit beszél neked! Vigyázz!Ne menj jóshoz!!

Tehát a jövődet te alakítsd ne pedig egy olyan ember aki megkeserítheti az életed azzal hogy bebeszéli neked mi fog veled történni.Harcolj és ne engedd hogy a spiritizmus erősebb legyen mint a hited a kvantum fizikában!

Tehát szerintem pont engem kerestél aki megmagyarázza neked ezt, ez is a vonzás törvénye által lett, nem hiába tévedtem ide a kérdésedhez.Nincs olyan hogy előre meg van írva, ezt verd ki a fejedből, mivel ők fogják megteremtetni éppen te veled a te életed, a vonzás törvényével mert elhiszed és elképzeled akkor és úgy amit és ahogy mondja!Írj vissza ahogy ezt elolvastad.Köszönöm hogy segíthettem.Én is a vonzásban hiszek és semmi sem tántorítson el a hitedtől!Minden erre épül, minden az energiára épül!Minden a gondolataidra és érzéseid miatt van úgy ahogy!Irányítsd az életed.Nem kell tudnod a hogyan , hogy hogyan valósítsd meg az álmaidat, az az univerzum dolga!Te ne tudd a hogyant, megnyilvánul majd neked, és magadhoz vonzod a módját, és amikor meg jelenik a módja,és elindul benned az intuitív késztetés, cselekedj!

2013. okt. 12. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!