Hogy lehet összeegyeztetni a jóslást és a vonzás törvényét?
A jóslás, akár kártyából, akár látóként, akármi módszerrel = a dolgok pillanatnyi állása szerint várható végső esemény. Abban a percben, ha változtatsz valamit a dolgok pillanatnyi állásán, megváltozik a várható végkifejlet!!!
Vagyis: a jósnő azt mondja, hogy le fog dőlni a kéményed, te kimégy, megnézed és azt mondod eléggé rossz állapotban van, tehát a jósnőnek igaza van. Ha nem teszel semmit, akkor valóban előbb-utóbb le fog dőlni és a jóslat bevált. Ha viszont hívsz egy mestert, aki kijavítja a hibát, a dolgok pillanatnyi állása alapján más lesz a végkifejlet!
Itt már találkozott a szabad akarat, a vonzás törvénye, aminek segítségével megtalálhatod a számodra legjobb mestert, stb. stb.
Nem kell a jóslást "nagykönyvben megírt", megváltoztathatatlan dolognak tartani, mindig csak a "várható" dolgokat mondja (vagy még azt sem), de ha változtatsz valamit a körülményeken, rögtön változik a lehetséges végkifejlet. Csak rajtad áll!
Jól gondolkodsz kérdező.Egyébként ne menj bele a jóslásba.Kérdezed hogy hogyan lehet összeegyeztetni? Hát én elmondom kedves kérdező:
A vonzás törvényére épül minden, tehát minden ami csak a világon történt, történik, és történni fog.Minden ami körülötted történik,mind te vonzottad be az életbe, bárki hisz benne bárki nem.
Azért kell vigyázni a jósokkal, mert épp ez a lényeg, ők is a vonzást használják fel!Tehát amikor valakinek jósolnak, akkor kezdik el a annak az embernek az életét teremteni,és te a sajátodat!Mivel tegyük fel ha azt mondja neked, hogy egy közeli hozzátartozód meg fog halni a közeljövőben, akkor nyilván megijedsz,és lepreg a szemed előtt egy személy ahogy meghal,akire gondolsz, és félelem járná át a szived ugye???Hát ezzel fogod te kérlek szépen bevonzani!Ez a lényeg cimbora!Gyakorlatilag megteremti a jövődet, azzal amit mond neked és te amikor elhiszed, akkor fogja az agyad a jós szavai hallatán beindítani azt a negatív vagy akár pozitív gondolatot rezonáltatni a szivedben, és ezzel beindítod a vonzás törvényét, mert lényed minde egyes részével úgy fogsz érezni majd mint amit a jós mondd, gyakorlatilag a jövőd megteremtését egy jósra bízod aki meg alkottatja veled a jövődet az által ahogy és amit beszél neked! Vigyázz!Ne menj jóshoz!!
Tehát a jövődet te alakítsd ne pedig egy olyan ember aki megkeserítheti az életed azzal hogy bebeszéli neked mi fog veled történni.Harcolj és ne engedd hogy a spiritizmus erősebb legyen mint a hited a kvantum fizikában!
Tehát szerintem pont engem kerestél aki megmagyarázza neked ezt, ez is a vonzás törvénye által lett, nem hiába tévedtem ide a kérdésedhez.Nincs olyan hogy előre meg van írva, ezt verd ki a fejedből, mivel ők fogják megteremtetni éppen te veled a te életed, a vonzás törvényével mert elhiszed és elképzeled akkor és úgy amit és ahogy mondja!Írj vissza ahogy ezt elolvastad.Köszönöm hogy segíthettem.Én is a vonzásban hiszek és semmi sem tántorítson el a hitedtől!Minden erre épül, minden az energiára épül!Minden a gondolataidra és érzéseid miatt van úgy ahogy!Irányítsd az életed.Nem kell tudnod a hogyan , hogy hogyan valósítsd meg az álmaidat, az az univerzum dolga!Te ne tudd a hogyant, megnyilvánul majd neked, és magadhoz vonzod a módját, és amikor meg jelenik a módja,és elindul benned az intuitív késztetés, cselekedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!