Mi értelme az életnek, ha egyszer még a világegyetem is újra meg fog semmisülni?
Ez egy iskola : Ha bölcsen gazdálkodunk a tudással, akkor életben maradunk és eljutunk az űrutazásig, ha hülyék maradunk megbukunk azt meghalunk.
Egyelőre utóbbi lesz, ha a materialista tudományt nem veszi át a spiritualizmus
>előbb vagy utóbb a Világegyetem is össze fog zsugorodni
A jelenleg elfogadott kozmológiai modell szerint nem fog összezsugorodni a világegyetem, hanem a végtelenségig fog gyorsulva tágulni. Nem mintha ez sokkal jobb vég lenne, csak a pontosság kedvéért mondom.
Amúgy egyetértek a 3-assal. Az életnek nincs "eredendő célja", hanem csak úgy létrejött, mert volt rá esély, hogy létrejöjjön. Viszont neked, embernek megvan a lehetőséged arra, hogy az életednek értelmet és célt adj.
A világegyetem "megsemmisülésétől" nem hiszem, hogy tartani kéne, mert olyan beláthatatlanul messze van, hogy képtelenség megtippelni, hogy mi történik még addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!