Van értelme? Lehetséges az hogy az előzőéletemet álmodtam meg?
17/L
Lehet hogy semmi értelem sincs ennek az egésznek.
Nos azt álmodtam: 1700-as években van, de nem Magyaro.-n talán Angliában. Elegáns korabeli ruhában vagyok, valami ünnepségre készülődtünk, akkor is olyan 17 éves voltam, ismeretlen emberek voltak körülöttem de szerintem ők voltak a családom. Hintóba ültünk és egy nagyon nagy házba mentünk. Ünnepség volt, felkértek táncolni többen is, volt egy férfi(ugyan annyi idős volt) aki tetszett nekem és én is tetszettem neki. Volt egy öreglány is aki hisztizni kezdett hogy táncolunk. Beszélgettem a fiúval. Megkérte a kezemet és én nemet mondtam, elkezdett kiabálni, én meg elrohantam. Utána olyan volt mintha eltelt volna egy nap, találkoztam vele és mondtam hogy megbántam az egészet és hozzá megyek.
És nem néztem semmi romantikus filmet vagy valamit. Sokszor ugyanezt álmodom. Már volt olyan is hogy angolul álmodok pedig egy kicsit sem tudok angolul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!