Öngyilkosság feldolgozása . Mi történik most édesanyámmal?
Rengeteg bizonyíték van a reinkarnációra. Sok könyv foglalkozik vele és meg is tapasztalhatod. Nézz utána a neten.
A halál pedig mindig valaminek a kezdete. Kivétel nincs...
Egyiknek se higyj! Senkinek se higyj!
Én halottakkal dolgozom, mivel a kórház halotthűtőjében és bonctermében töltöm a munkaidőm nagy részét.
Nos, alapvetően materialista voltam régen, mint a legelső válaszoló. Azt mondtam, hogy amit látok, az van.
Igazából a munkámtól függetlenül, a civil életben figyeltem meg, hogy a dolgok nem véletlenül történnek a világban, vannak rendezőelvek, láthatatlan szabályok, amik mindig működnek. Ezeknek a léte pedig feltételez egy számunkra láthatatlan rendszert.
Nem tudom ki hogy van a halállal, a számomra fontos elhunytakra én úgy tekintek, mint olyanokra, akiktől ugyan nem végleg kellet elbúcsúznom, de ebben az életben már nem találkozhatunk. Úgy gondolom ha valóban vannak láthatatlan rendszerek, akkor ezen belül egyszer még találkozhatunk.
És nem hiszek semmilyen vallás teóriáiban, jósokban, stb.
Érdekes, a halotthűtő, a boncterem, nos,ott semmi természetfeletti nem történik.
Ellenben vannak az életben alapvető szabályok, amiket ha észrevesz az ember, rájön hogy van egy nem látható világ.
A vallásokban ne higyj, szerintem szellemet se idézz. Ha valóban van egy nem látható világ,akkor itt ha véget ér a földi utunk biztosan találkozhatunk azokkal,akiket elveszítettünk. Addig pedig ne úgy gondolj erre, mint aki végleg elveszítette,hanem úgy,mint akit most sokáig nem láthatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!