Öngyilkosság feldolgozása . Mi történik most édesanyámmal?
öhm. talán nem így van, talán igen, de szerintem nézd meg ezt:
Kedves Kérdező!
A szellemidézést semmiképpen nem ajánlom. Édesanyád lelke már nem ide tartozik, és ez megzavarhatja az ő útját. Én a helyedben imádkoznék érte, hogy sikeresen feldolgozza ezt az életét, és tovább lépjen.
Előbb utóbb neked is sikerül tovább lépned, de a megidézés gúzsba köthet mindkettőtöket.
Akinek van tapasztalata a saját lelkéről, annak nem kell bizonyíték. És a lelkek a végtelenben örökre egyek, akárhogy is járják táncukat ebben az "árnyékvilágban".
Én a helyedben vallásom szerinti szent emberrel beszélnék, akár pappal, akár buddhista tanítóval, olyasvalakivel akinek van tapasztalata a halál kezelésében. Egy szellemidéző max a pénzedet akarja, meg hitegetni, hogy többször járj hozzá, közben meg asztrál-lárvákat hívtok életre, etettek az energiáitokkal. A te babádnak meg most kell minden energia.
Van reinkarnáció!
Keress rá neten egy kisfiú mikor megszületett állandóan az előző helyét emlegette ahol élt az elöző anyukáját, és a mostani szülei elmentek arra a helyre, kideríteni, hogy igazat mond-e és teljesen igaz volt minden amit a kisgyerek elmesélt. Valós történet.
15-ös:teljesen egyetertek veled!!!
A kerdezö helyebe en nem veszelyeztetnem a babam egeszseget,különben is a szellemidezes NEM JATEK!!!Hamar veszelyesse valhat,es ezt tapasztalatbol mondom.
Én nem tapasztaltam de elég sok rossz ilyet hallottam azt hiszem inkább ebbe nem vágok bele soha talán nem is lennék ra kész soha. És igen félek is az ilyentol szóval ez elvetve! Nem bojgatjuk ha szeretne úgyis fog üzenni onnan valamilyen úton módon! Csak remélni merem hogy nem szenved :(
Kedves 16 os ez igazán érdekes reggel rá is keresek
"reggel rá is keresek"
Nem tudom, ez a bizonyos eset az ő gyűjtésének a része-e, de Ian Stevenson rengeteg ilyen esetnek utánajárt (és többnyire igazolta is őket) kutatómunkája során. Agyonhallgatják szegényt, csak mindössze két eset lehetséges: vagy nagyon átverték szegényt (ez nem valószínű, mert többszáz esetről van szó igen elszigetelt helyeken), vagy pedig tényleg döbbenetes felfedezést tett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!