Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Öngyilkosság feldolgozása ....

Öngyilkosság feldolgozása . Mi történik most édesanyámmal?

Figyelt kérdés
5én anyu sínekre feküdt! Se búcsú levél semmi! Nagyon szerettem az utóbbi időbe elég csúnyán bántam vele sokszor bunkó voltam mindig felidegesitett :( előző este beszéltem vele utoljára akkor nagyon kedves volt és érdeklődő talán ő is érezte mostanában sokat veszekedtünk de semmit nem vettem észre sőt senki még az élettársa sem ő azt hitte dohányozni megy le. Nagyon ki vagyok főleg állapotos vagyok akit nagyon várt! Rengeteg kérdésem lenne valószínű választ nem kapok! Valaki tud tanácsot adni vagy történetét megosztani hogy van valami a halál után? Mindig sokat gondolkodom ezen amúgy is mert rettegek a haláltól de most még jobban:(
2013. márc. 24. 20:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
58%
Anyukád lelke újjászületik. Van reinkarnáció !
2013. márc. 24. 21:28
 12/26 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as köszönöm és remélem hogy így van! utolsó hozzászóló miből gondolod hogy van reinkarnáció? ne érts félre nem kötekedni akarok, csak ha van tapasztalatod akkor oszd meg légyszi köszi
2013. márc. 25. 07:11
 13/26 anonim ***** válasza:

öhm. talán nem így van, talán igen, de szerintem nézd meg ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=g6Olu9cl5FQ

2013. márc. 25. 10:09
 14/26 A kérdező kommentje:
köszönöm meg fogom nézni!
2013. márc. 25. 15:45
 15/26 anonim ***** válasza:
70%

Kedves Kérdező!

A szellemidézést semmiképpen nem ajánlom. Édesanyád lelke már nem ide tartozik, és ez megzavarhatja az ő útját. Én a helyedben imádkoznék érte, hogy sikeresen feldolgozza ezt az életét, és tovább lépjen.

Előbb utóbb neked is sikerül tovább lépned, de a megidézés gúzsba köthet mindkettőtöket.

Akinek van tapasztalata a saját lelkéről, annak nem kell bizonyíték. És a lelkek a végtelenben örökre egyek, akárhogy is járják táncukat ebben az "árnyékvilágban".

Én a helyedben vallásom szerinti szent emberrel beszélnék, akár pappal, akár buddhista tanítóval, olyasvalakivel akinek van tapasztalata a halál kezelésében. Egy szellemidéző max a pénzedet akarja, meg hitegetni, hogy többször járj hozzá, közben meg asztrál-lárvákat hívtok életre, etettek az energiáitokkal. A te babádnak meg most kell minden energia.

2013. márc. 25. 18:34
 16/26 anonim ***** válasza:

Van reinkarnáció!

Keress rá neten egy kisfiú mikor megszületett állandóan az előző helyét emlegette ahol élt az elöző anyukáját, és a mostani szülei elmentek arra a helyre, kideríteni, hogy igazat mond-e és teljesen igaz volt minden amit a kisgyerek elmesélt. Valós történet.

2013. márc. 25. 19:52
 17/26 anonim válasza:

15-ös:teljesen egyetertek veled!!!

A kerdezö helyebe en nem veszelyeztetnem a babam egeszseget,különben is a szellemidezes NEM JATEK!!!Hamar veszelyesse valhat,es ezt tapasztalatbol mondom.

2013. márc. 25. 20:08
 18/26 A kérdező kommentje:

Én nem tapasztaltam de elég sok rossz ilyet hallottam azt hiszem inkább ebbe nem vágok bele soha talán nem is lennék ra kész soha. És igen félek is az ilyentol szóval ez elvetve! Nem bojgatjuk ha szeretne úgyis fog üzenni onnan valamilyen úton módon! Csak remélni merem hogy nem szenved :(

Kedves 16 os ez igazán érdekes reggel rá is keresek

2013. márc. 25. 20:18
 19/26 Antimod ***** válasza:

"reggel rá is keresek"

Nem tudom, ez a bizonyos eset az ő gyűjtésének a része-e, de Ian Stevenson rengeteg ilyen esetnek utánajárt (és többnyire igazolta is őket) kutatómunkája során. Agyonhallgatják szegényt, csak mindössze két eset lehetséges: vagy nagyon átverték szegényt (ez nem valószínű, mert többszáz esetről van szó igen elszigetelt helyeken), vagy pedig tényleg döbbenetes felfedezést tett.

2013. márc. 25. 22:29
 20/26 anonim válasza:
A ti korotokban még én sem hittem a reinkarnációban (:
2013. márc. 26. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!