Égő lakásból való kiugrás jelentése?
Azaz pontosan így történt:
A párommal sétáltunk hazafelé, majd rámutattam egy lakás ablakára,hogy szerintem tűz van odabennt, olyanok a fények.
Majd amikor közelebb értünk, kicsaptak a lángok, és egy férfi jelent meg. Szépen lassan kilépdelt az erkélyre, és levetette magát a második emeletről. Minden olyan valóságos volt, mert reális gyorsulással esett, s a végén a hang, amikor a földbe csapódott is kegyetlen volt.. Utána amikor elsétáltunk mellette, gyűltek az emberek köré, de láttam hogy mi maradt belőle.
A férfi küllemére nagyon emlékszem, a való életben egyátalán nem láttam még őt.
Egyébként mostanában este rendkívül sok jelzést kapok , mintha egy lélek jelezni akar nekem.. PL csak úy megszólaló csengő, de éppenhogy csak megszólaló, röpködő képek a polcokról, stb, sok van még..
De lehet hogy nincs köze ehhez...
Szerintetek mit jelent az álmom?
Hát, én olvastam ezekről néhány dolgot.
Nem foglalkozok velük különösebben, de azt mondják ezek metaforikus dolgok.
Lehet, van a környezetedben valaki, aki sz@rban van és vagy nem engedi, hogy segíts neki, vagy nem veszed észre, hogy segítened kellene neki.
De, ez ilyen tippelgetés részemről.
Én ha álmodok, akkor az borzalmas, így nem is fejtegetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!