Ti is élnétek örökké? Vagy legalábbis ebben a mostani létállapotban örökké?
Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 20:51
12/56 anonim válasza:
Naná. Már ha a Föld is megmarad és nem valami kihalt bolygón kell ücsörögnöm tök egyedül.
13/56 anonim válasza:
Nem.Ki az a beteg állat,aki örökké akar élni?
14/56 anonim válasza:
Nem. Ha a szerettek mind meghalnának, csak én maradnék meg, akkor egy idő után akkor lenne a fájdalom, hogy nem akarnék örökre élni.
15/56 anonim válasza:
Nem. Egy emberélet alatt is túl sok rosszat lát az ember. Nem akarnám azt látni, ahogy az, akit szeretek, sorban hullik el mellőlem, újra és újra, és hogy minden ami/aki számít valamit, szépen lassan megszűnik létezni.
16/56 anonim válasza:
Én nagyon nagyon kíváncsi vagyok a jövő évezredbeli világra. De nem akarnék örökké élni. Ki lenne a társam az életben? Boldog lennék egyáltalán?? Egyedül tuti nem. Csupán a kíváncsiság miatt nem akarnék örökké élni semmiképpen se.
17/56 anonim válasza:
A tiszta dolgokért kell élnünk! A rossz dolgok vakítanak el!
18/56 Quorra válasza:
Inkább az örök fiatalságot választanám!
19/56 anonim válasza:
Az öröklét nem választás kérdése.Ha nem tény. Ezt Isten így teremtette. Csak az anyag dimenziójában van születés és halál. Viszont örülök h nem kell örökké a hústest és az anyag világában élnem. Thanx God.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!