BlackSwordhoz szól a kérdésem: Olvastam pár kommented és azt veszem ki belőlük hogy te elég ellenséges az ezohívőkkel szemben legalábbis az olyanokkal szemben akik hisznek a természetfelettiben. Megadnád erre a választ? Megköszönnöm.
nem ellenséges, csak próbálja kivezetni az ezosokat a sötétközéporból a jelenbe.
Abban is igazság van, hogy vallásszabadság van, de az ezo mióta vallás?
mindenki abban hisz amiben akar.
előbb kutas mielőtt fröcsögsz.
14:38 vagyok
én ugy tudom kvantumfizikával magyarázható az ezódolgok.
persze nem a babonák hanem ha mélyebben beálsol az ezotériába érdekesebet találsz.
én is ezós vagyok de nem érdekel a babonák,asztrológia.
meg van a saját eszem csak probálok valamit mutathatót felmutatni :)
14:53. :)
Már csak annyi a dolog, hogy megszabaduljunk az illúziótól, melyet az a bizonyos Kvantum Tudat által indukált világ okoz, ugyanis az behúz egy elég komoly kis pszichológiai problémát. :D
egyébként van is egy tanítás, mely pontosan a mindent felölelő, osztatlan Elméről, a gondolatiság elvéről szól, és azzal ad magyarázatot a létezés miértjeire, teljesen racionális magyarázatokkal, mert végül is, vagy gondolat a világ, vagy nem, vagy a tudaton belül van az anyag, vagy nem...lehet választani...mivel itt nincsen harmadik. :P
ui.: elnézést az offolásért.
üdv
26/F
LastOne.Left
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!