Tényleg itt bukik meg a reinkarnálódás elmélete?
A klónozásról beszélek.
Ugye ha egy embert leklónoznak akkor az más személyiség lesz ugyan mert más behatások érik, más neveltetés stb ez oké.
Viszont ő is ugyan olyan ember lesz. És akkor ez azt jelenti hogy materiálisan , azaz sima anyagokból tudnak új lelket csinálni? Vagy hogy van ez?
Mert a reinkarnáció az a lélekvándorlás. De ha tudnak így "új lelket gyártani" akkor itt bukik el az egész újjászületés elmélete?
Ti mit gondoltok? (Én amúgy hiszek a reinkarnációban, de ezt nem értem.)
bledd az istenáldjon meg, mi a csudát képzelsz? "mivel épp ez az hogy a lélek választja ki a szülőket és a körülményeket ... aztán később csinálnak neki testet amibe leszületik""" --amikor ezt írod?
Jó hogy nem gyertyát tart a szülök szerelmeskedése közben, vagy épp belefurakszik az ő testükbe---akkor nem csodálom ha szaporodnak az elmebetegek... Gondolkodj mielőtt leírsz ilyesmit... tényleg gyere nézz be hozzám...
A probléma ott van, hogy a lélek fogalmat a vallások agyon misztifikálták, igy a tudomány elzárkózik ennek kutatásától mert babonaságnak tartja.Holott az ember ismeri a lélek energiát, igaz kicsit eltorzította, mert csak érzékeléssel határozta meg valamikor az ókori kinai-orvos és azóta szurkálják mint akupunktúra pontokat.
Az EZO pedig a korunkban agyon hazudozta, túl téve a vallásokon is.
Ha nem lenne ilyen az ember akkor megmutattam volna milyen csodálatos. De semmi kedvem nem volt kísérleti egérré válni egy ruszki laborban.Ritkán előfordul a kilépés képessége vagy született genetikai hiba vagy valami kiváltja, (trauma)de még kicsi gyermekkorban és meg marad egy életre. ezért tudom, hogy a lélek egyszerre fejlődik a testtel, mert eredendően parányiként mint elektromosság benne van az ivarsejtekben.
Ahhoz hogy a valóságban a tudomány többet tudjon róla, vagy logikusan végig gondolja miért van két elektromos hálózat a testben? és azt tovább gondolja, vagy olyan műszereket állít elő amellyel ez látható, érzékelhetővé válik.
ezt hogy a lélek választja ki néha s szülőket ezt olvastam egy magyar látó csaj irt egy könyvet és ő irta benne hogy sokszor a leszülető lélek "hozza össze" a neki mefelelő szülőket... valamelyik könyvbe olvastam nekem ugy rémlik
Hodnik Ildikó: A lélek teste
bledd kedvesem azért mert egy valaki, aki látónak vallotta magát írt könyvet és abban ezt állította, attól még hidd el nekem nem igaz.
Mostanság túl sok a látó" az energia küldő telefonon, tv. ből a jósok és a gyógyítók.
Manapság pedig a könyv kiadás szomorú de csak üzlet a kiadóknak.De az amit megveszel amit olvasol benne az nem jelenti azt hogy igaz. De még akkor is kiadják ha tele van hibával. egy a lényeg perkázzon az, aki kiadatja. Az már egy más kérdés hogy el kell-e a könyv vagy se, igaz-e a tartalma vagy se.
Annak idején nagyon sok látó, tátos gyógyhoz vagy egyéb természetgy -elmentem. De azt tapasztaltam, hogy nagyon sok a szélhámosság az ezo téren. Nem beszélve az innen-onnan beszivárgott ilyen- olyan gurukról.
Az a szomorú, hogy a magyar gondolkodást kezdik átmosni a babonaságok, és a gondjai megoldására is maszlagokat, illúziókat kap.
A kedves kérdezőnek pedig a klónozásról van szó- A klón adja a saját sejtmagját ami már kész van, csak be kell helyezni a magtalanított petesejtbe. S mint minden élő sejtben energia van jelen. Az energia pedig maga a lélek kezdemény. Amely egy klón esetében ugyan olyan lesz mint utód mint a klón volt.
Leszámítva a személyiséget mivel a született gyermeknek csak alapszemélyisége van és a további fejlődését mindig a környezeti ráhatás határozza meg.
Nagyon ritka az, hogy két generáció ugyan olyan társadalmi helyzetet és családi légkört éljen meg --vagy is a személyisége nagyon is megváltozhat annak ellenére hogy külsőleg egyformák
Én egy pszichológustól hallottam még előadáson hogy amikor a klinikai halál állapotába kerül vki akkor az a fehér fény az nem más mint az első emlék (születéskor) a fehér fény pedig a világítás vagyis pl a szülőszoba.
Vagyis nem mennyország a pszichológusok szerint hanem a legelső emlék.:S
Való igaz kérdező kedves, hogy mennyország nincs, de az se igaz amit a pszichológus mondott. Először is nem minden klinikai halálból visszarántott lát bármit is van akit még az előtt rántanak vissza mielőtt meglátta volna a Fehérséget. A fehérség amely szinte fénylik az nem más, mint az út vége a földünknek szíve, közepe ahogy tettszik a magma fala, ami gyöngyházfényű fehéren világit. ezt szokták megtapasztalni.
De ha te hiszel a reinkarnációban, akkor nem mindegy mi az a fény? Végképpen nem mindegy milyen lelke lesz a klónnak?
mami
A Föld középpontja? Azt meg hogy? Miért pont a Föld középpontja felé indul meg a lélek? Nem értem:o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!