Tényleg itt bukik meg a reinkarnálódás elmélete?
A klónozásról beszélek.
Ugye ha egy embert leklónoznak akkor az más személyiség lesz ugyan mert más behatások érik, más neveltetés stb ez oké.
Viszont ő is ugyan olyan ember lesz. És akkor ez azt jelenti hogy materiálisan , azaz sima anyagokból tudnak új lelket csinálni? Vagy hogy van ez?
Mert a reinkarnáció az a lélekvándorlás. De ha tudnak így "új lelket gyártani" akkor itt bukik el az egész újjászületés elmélete?
Ti mit gondoltok? (Én amúgy hiszek a reinkarnációban, de ezt nem értem.)
Akkor mondhatod ennyi erővel hogy a mennyország mneg Isten se létezik stb.....belegondolni attól még lehet, bocsi hogy ezt mondom de nem kéne ilyen földhöz ragadtnak lenni hogy azt hiszek el amit érzek meg látom....
Amúgy javaslom olvasd el :) lécci, csak hátha érdekesnek találod :) :
* Automatikusan eltávolított tartalom.
tessék egy rövid alapszintű leirás a klónozásról - ha téged klónoznának az azt jelentené h vesznek egy mintát belőled, lemásolják azt a sejtet és csinálnak egy embriót. Ezt az embriót beültetik egy tetszőleges nőbe, akiben kifejlődhet a baba. Ez a megszületett baba egy az egyben ugyanaz lesz mint te mikor megszülettél. TESTILEG UGYANAZ LESZ
Viszont a személyisége, maga az ember tök különböző lesz, hisz más hatások fogják érni. Más embereket ismer majd az oviban, más lesz az első szerelme mint neked, más hireket lát majd mint te.
Úgy is el lehetne ezt képzelni, mint ha neked egy ikertestvéred is született volna, de őt egyből hibernálták volna születésetek után, és mig te megéltél X évet ő csak majd valamikor később kezdene el élni.
A reinkarnáció elmélete nem a klónozáson fog elbukni. Egy klónozott ember is ugyanolyan lesz mint egy akármilyen másik aki egy jó dugás után született :D
A reinkarnáció kb. ott elbukott, hogy én 4 milliárdnak tanultam anno a Föld lakosságát. Most pedig az új adatok szerint 7 milliárdan vagyunk.
Az emberek születnek-meghalnak, de a maradék 3 milliárdba ki reinkarnálódik?
Ugye nem a tehenek?
Mi az, hogy ilyen nincs? Na ezt nem bírom barátom, -"REINKARNÁCIÓ JÉZUSF!SZA ISTENBARMA, új lelkek esetleges születése? "
-"Áhh, baromság, ilyen nincs."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!