Tényleg itt bukik meg a reinkarnálódás elmélete?
A klónozásról beszélek.
Ugye ha egy embert leklónoznak akkor az más személyiség lesz ugyan mert más behatások érik, más neveltetés stb ez oké.
Viszont ő is ugyan olyan ember lesz. És akkor ez azt jelenti hogy materiálisan , azaz sima anyagokból tudnak új lelket csinálni? Vagy hogy van ez?
Mert a reinkarnáció az a lélekvándorlás. De ha tudnak így "új lelket gyártani" akkor itt bukik el az egész újjászületés elmélete?
Ti mit gondoltok? (Én amúgy hiszek a reinkarnációban, de ezt nem értem.)
A klónozás amikor a petesejtből eltávolítják a sejtmagot és helyette behelyezik a klon egy sejtjének sejtmagját.
Majd egy gyenge árammal megcsapatják a petesejtet és a kis buta azt hiszi megtermékenyítették.
Na most nem egy felnőtt állat fog születni belőle hanem egy épp olyan kölyök-újszülött, mint ha normálisan történt volna a megtermékenyítés. De mire felnő akkor kiköpött olyan lesz, mint a klón Persze az alap személyisége is.
Ez is egy bizonyíték arra hogy a lélek mint energia benne van eredendően mindkét ivarsejtben és amikor megtörténik az aktus és találkozik a két ivarsejt, a két különböző töltésű energia kisül és ezzel megteremti az életkezdemény anyagi részében a két lélek energiát.
Az egyik a gondolat energia hálózata(a kínaiak megtalálták, csak a tudósoknak nem esett le a tantuszuk!, hogy mi is az tulajdonképpen)
A másik az idegrendszer energia hálózata.
Valóban nincs nem igaz a reinkarnáció. Csak gondolkodj józanul. Az élete adó és teremtő energia rendszerek a testben a fogantatástól kezdve a zigóta kialakulását fokozatosan növekszik a kialakuló testtel, majd kialakul a pontos rajzolata mind két élet energiának vagy is lélek formációnak. És a születő gyermekben szintén fejlődik a testtel együtt.
Ha tegyük fel visszatérne a lélek az pont akkora mint amekkora volt a testi mérete csak energia hálózatként akkor kérdem én miképp férne bele a 180 cm magas lélek egy 50 cm testbe és akkor még nem emlitettük a szélességet ami bizony kilógna a újszülöttből--- Igaz a mostanság bekövetkező gyakori gyermeki alultápláltság talán elsorvasztaná...cö...cö..---
Ja és akkor mi lesz azzal a kicsi lélekkel amelyet egy reinkarnálódott szellem kitúrt az ő kicsi testéből?
Vagy miképp szaporodott volna el az élet a földön a kezdeti kevésből a mára 7 milliárd ember számra?
Igaz a kereszténytanok erre is találtak magyarázatot; NEkik nincs isten eredetű lelkük ...cö...cö
"Ennek a maminak ne higgyétek áltudományos....stb" válaszra
Tehát Te szerinted áltudományos a Te babonaságoddal szemben?
Akkor meséld el pontosan hol a holt lélek és honnan tér vissza Te szerinted? mert még a hinduizmus Lét konferencián se tudtak nekem válaszolni rá, amikor ezt a kérdést feltettem az előadónak.
De azt se tudta megválaszolni amikor rákérdeztem, hogy mi a Lélek? Mert ha visszatérni képes akkor csak van valamilyen szubsztanciája nem igaz?
Mutass nekem egyetlen vallási szöveget bármelyik hitvilágból amelyik tisztába van azzal, hogy mi a Lélek, de tovább megyek mi Isten és mi a klinikai halálból visszatértek által mesélt Fény amit megpillantottak?
"Mutass nekem egyetlen vallási szöveget bármelyik hitvilágból amelyik tisztába van azzal, hogy mi a Lélek, de tovább megyek mi Isten"
vagy olvasd el Mózes első könyvének az első pár lapját..... vagy bármelyik vallásnak a teremtéstörténetét.
és ne magyarázz te hindu konferenciákról, mert ha jártál volna olyan helyen, elmagyarázták volna neked a lélek eredetét. ugyanis számos hindu iromány foglalkozik ezzel.
Ott voltam a Létkonferencián aminek a címe épp a Halál volt és a reinkarnáció. S bizony szinte izzadt amikor megpróbálta elmagyarázni az ábrán miképp megy be a holt lélek az újszülöttbe. Erre a képen egy holt emberi test szerepelt.
Se a Biblia se a Teremtés része,- sehol nem határozza meg pontosan mi a lélek. A zsidók de még a görögök is azt gondolták egy utolsó sóhaj --psziché, vagy sötét árnyék.
A lélek sok energia szálnak rajzolata amely követi az emberi formát és nagyságot.
Az ókori kinai megtalálta csak nem gondolták hogy az a lélek-- és azóta is szurkálgatják.
Bledd a lélek jól írtad energia szálak rajzolata.
Amit pedig Fénykapunak gondolsz, az a Földünk közepén maga a Magma. Hófehér a fala és megnyílni képes, bár épp olyan sima akkor is ott van mögötte a földi isteni energia hihetetlenül hatalmas erő. Fehér energia és nem VAS a magma anyaga hanem valószínűleg Higany ezüstös fehéren ragyog iszonyú hangos a dübörgés és Tudatos.De hogy honnan tudom gyere A létezés fantasztikuma és olvasd.
Akit a klinikai halálból visszarántanak ezt a Fehér gyöngyházfényű világító falat pillantja meg a pillanat töredéknyi időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!