Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Egy hang mondja folyamatosan...

Egy hang mondja folyamatosan a fejemben, hogy már a megfogantatásom pillanatában átkozottként, bűnnel születtem de miért?

Figyelt kérdés

Az életminőségem nagyon rossz és a hang azt is mondja, hogy: N

"Nem érdemlek normális párkapcsolatot: Boldogtalan csúnya rusnya pár vagy egyedüllét válasszak. És ha megpróbálok jókedvű lenni nagyon meg leszek büntetve. Az Isten elhagyott engem. Azért gúnyol ki és rug beléd meg röhög ki mindenki, mert Te egy betegség vagy e bolygón. És a Föld immunrendszere nagyon erős ahhoz hogy ezt a betegséget kigyógyítsa magából."

Az egész életem egy pokol jelenleg is. Általános iskolás koromban ütöttek vertek és kiskoromban gyógypedagógiára hordtak. És engem ezért sehol nem akarnak elfogadni főleg párkapcsolat terén.

Mit csináljak mert már önmagam likvidálásával foglalkozom.

2011. febr. 5. 21:03
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

menj el ördögűzésre vagy mi az...

Isten Soha nem hagy el Senkit!!

a gonosz és erős lelkek viszont rádtelepedhetnek..

2011. febr. 18. 15:09
 32/33 anonim ***** válasza:

Bocs, de en ezt nem ertem.

Mi is a Te bunod???

2011. márc. 4. 13:39
 33/33 anonim válasza:
szivj el egy spanglit =D segiteni fog :D ( 2 oràra legalàbb)
2011. márc. 4. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!