Egy hang mondja folyamatosan a fejemben, hogy már a megfogantatásom pillanatában átkozottként, bűnnel születtem de miért?
Az életminőségem nagyon rossz és a hang azt is mondja, hogy: N
"Nem érdemlek normális párkapcsolatot: Boldogtalan csúnya rusnya pár vagy egyedüllét válasszak. És ha megpróbálok jókedvű lenni nagyon meg leszek büntetve. Az Isten elhagyott engem. Azért gúnyol ki és rug beléd meg röhög ki mindenki, mert Te egy betegség vagy e bolygón. És a Föld immunrendszere nagyon erős ahhoz hogy ezt a betegséget kigyógyítsa magából."
Az egész életem egy pokol jelenleg is. Általános iskolás koromban ütöttek vertek és kiskoromban gyógypedagógiára hordtak. És engem ezért sehol nem akarnak elfogadni főleg párkapcsolat terén.
Mit csináljak mert már önmagam likvidálásával foglalkozom.
Most akkor az a hang egyes szám első személyben mondja ezeket vagy egyes szám második személyben? Csak mert keverve írtad le. Na de végülis ez mindegy is, mert ezeket te mondod saját magadnak, ezzel beszéled tele a saját fejed, pedig minden rajtad múlik. Nincs ilyen, hogy valaki eleve el van átkozva, az élet mindenkinek tabula rasa, te töltöd meg tartalommal, olyannal amilyennek akarod. Csak és kizárólag rajtad áll, hogy máshogy lásd a dolgokat.
Valószínűleg a gyerekkorod miatt vannak ezek a dolgok, jó lenne beszélned egy pszichológussal, de talán az is segít ha mélyen magadba nézel és elhatározod, hogy változtatsz.
+1 szavazat a pszichiater dologra.
komolyan menj el.
guglizz egyet, es mar hetfon elso dolog h bejelentkezel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!