Miért álmodok olyat, hogy sikítani szeretnék, vagy segítséget hívni és nem jön ki hang a torkomon?
Figyelt kérdés
ez mit jelenthetet? és annyira rossz érzés... már többször is álmodtam ilyet..
CSAK AZ ÍRJON,AKI TUD VALAMI ÉRTELMESET IS KÉRNI! köszönöm
2011. jún. 27. 17:42
1/5 anonim válasza:
több ember kérdezte már ezt.keres rá. amúgy általában ezt írják túlzott stressz miatt vagy pedig félsz tudatalatt hogy egyszer nem fog rád figyelni senki.
2/5 anonim válasza:
Szerintem ilyet nagyon sok ember álmodik,és nagyon sokszor :D Legalábbis én már nagyon sokszor álmodtam ilyet, és másoktól is hallottam már :D Az okát nem tudom, de én is kíváncsi vagyok rá, várom a válaszokat! :-)
3/5 anonim válasza:
Ez egy nagyon gyakori, általában visszatérő álom. Mondjuk én még nem álmodtam ilyet, de egy ismerősöm már igen. Azt mondta, hogy olyan mintha a valóságban lennél, és nagyon rossz, hogy nem tudsz kiáltani. Az én tippem az, hogy talán valami zajtól, egyébtől a tudatalattid egy naggggyon kis része felébredt, és a füled (vagy hallásod, attól függ hogy nézzük) már nincs az álomban, vagy hogy fogalmazzam meg. De ez természetesen nem 100 százalék, ez csak az én tippem :)
4/5 anonim válasza:
Én általában futni szeretnék, de nem tudok, sikításra nem emlékszem.
5/5 anonim válasza:
Nekem is a futással van így! Próbálok futni de nem mozdulok vagy csak nagyon nehezen és akk is csak lépni tok,futni nem.
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!