Egy hang mondja folyamatosan a fejemben, hogy már a megfogantatásom pillanatában átkozottként, bűnnel születtem de miért?
Az életminőségem nagyon rossz és a hang azt is mondja, hogy: N
"Nem érdemlek normális párkapcsolatot: Boldogtalan csúnya rusnya pár vagy egyedüllét válasszak. És ha megpróbálok jókedvű lenni nagyon meg leszek büntetve. Az Isten elhagyott engem. Azért gúnyol ki és rug beléd meg röhög ki mindenki, mert Te egy betegség vagy e bolygón. És a Föld immunrendszere nagyon erős ahhoz hogy ezt a betegséget kigyógyítsa magából."
Az egész életem egy pokol jelenleg is. Általános iskolás koromban ütöttek vertek és kiskoromban gyógypedagógiára hordtak. És engem ezért sehol nem akarnak elfogadni főleg párkapcsolat terén.
Mit csináljak mert már önmagam likvidálásával foglalkozom.
Figyelj, gyakorlatilag akárki akármit ír, te csak hangoztatod a magadét. Így nem fog változni semmi. Vagy te tudatosan változtatsz az életeden, vagy minden így marad. Ennyi.
Csak azt nem értem, akkor minek kérdezel, ha a válaszok nem érdekelnek?
nincs mibe belenyugodnod,mivel ez egy hamis énkép önmagadról,amivel mások dumálták tele a fejed.
de soha nem fogsz megszabadulni tőle,ha küzdesz ellene,mert csak még jobban felerősíted magadban,mivel foglalkozol vele.
A csávó unatkozik, mint sokan mások, kitette ezt a balf@sz kérdést, és hülyére röhögi magát a válaszokon!
Ha valaki hangokat hall akkor szerintetek itt fog segítséget kérni? :))
Kedves kérdező!
Nem vagyok orvos,mint ahogy sok válaszadó sem,de szeretnék segiteni.Makacsul ragaszkodsz a téveszmédhez.Ez bizonyiték lehet a betegségre.Nem tudod egyedül megoldani.A hang lehet hallucináció,melyet a te megsebzett lelked produkál.Talán megszállottság.Akármi okozza ezeket a hangokat,ne hagyd,hogy uralja az életed!Szabadulj meg tőlük!ORVOS!ORVOS!ORVOS!Tudod nekik az a dolguk,hogy segitsenek,ha bajban vagyunk.Te most bajban vagy.
"Makacsul ragaszkodsz a téveszmédhez.Ez bizonyiték lehet a betegségre."
Nem. Ez arra bizonyíték, hogy írjatok még válaszokat!
Van egy rosszhírem és egy jó hírem :)
A rossz hír, hogy mindnyájan már bűnbe fogantunk, így eleve bűnösök vagyunk :(
A jó hír, hogy van bocsánat, sőt Isten nem tartja számon bűneinekt, ha azokat megvalljuk neki :)
Isten soha nem fordúl el tőled!
Szerintem veszélned kellene valakivel, ha neked az segít, hogy orvoshoz fordulsz hajrá! De ha egy papot keresnél fel, jobban tudna segíteni a bűn kérdésébe.
Egy jövendőbeli pap meglátása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!