Vágyik valaki az örök életre?
Én kisgyermek korom óta készülök a kb.98-165 éves létre.
ÖRÖKKÉ?
Talán.
ÁÁÁ, idióta tab...
Naszóval az kimaradt, hogy milyen szerencse hogy ilyen veszély nem fenyeget senkit sem...
Az életeink végesek, a Lét örök. Elpusztíthatatlan lényegünk, akit néhányan léleknek neveznek maga A LÉTEZÉS, így az minden.
"A kérdező kommentje:
A lélek örök életére gondoltam.
A komment megírásának időpontja: ma 17:36"
Ez nem vágy kérdése.
"A lélek örök életére gondoltam."
Van erről egy jó kis novella, abban valaki tud készíteni örök lelket. Megöli a feleségét (sajnos másképp nem megy) és a lelkét bezárja ebbe az öröklétbe.
Szerencsére akinek elmeséli, az rájön, hogy az ilyen öröklét egy merő kínzás: hiszen nem történik semmi, csinálni sem lehet semmit, de még meg sem lehet őrülni. Csak szenvedni lehet a végtelenségig.
A dolognak szerencsére jó vége lesz: elpusztítják az "örök" lelket.
Nem akarok se örök életű, se örök fiatal maradni. Hogy miért?
Azért, mert a fene se sorvadozik itt az öröklétig. A Föld kulcsa a megújulás. Mindenki e gyerekein keresztül éri el a halhatatlanságot. Fiatal se akarok maradni, halálomig, mert akkor nincs befejése az életemnek. Az ifjúság pont attól értékes, hogy tudom, hogy van öregség is, és csak egyszeri periódusú.
Szóval Én megvagyok így, kösz. Inkább kihasználom ezt az egyet, ami van.
Thanks 21 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!