Szerintetek létezik olyan, hogy valaki alvás közben kilép a testéből?
Kb. 10-14 éves lehettem. Aludtam a szobámban (este), aztán felkeltem, és ki akartam menni a szobámból (lehet h pisilni, vagy valami más okból). A szobám ajtaja zárva volt. Nyúltam a kilincsért, hogy lenyomjam, de nem tudtam megfogni, a kezem átment rajta. Próbálkoztam néhányszor, azután gondolkoztam, hogy ez mi lehet, nem tudtam rá mit mondani, így hát gondoltam, visszafekszek aludni, aaztán majd ha legközelebb felkelek, hátha nagyobb sikerrel járok. Amikor megfordultam, láttam magamat az ágyban, hogy ott fekszek, és alszok. Nem tudtam mire vélni a dolgot, mivel más ötletem nem volt, lefeküdtem magam mellé az ágyba. Aztán reggel felkeltem ugyanúgy, mint bármikor máskor. Se azelőtt, se azután nem volt ilyen v. ehhez hasonló élményem. Szerintetek mi volt ez? Van rá valami értelmes magyarázat?
26 éves mérnök
17:57-es
Szomorú,hogy már 13 évesen ennyire szkeptikus és "logikus" vagy.
Ha nem hallottál még az asztrál projekcióról,akkor ajánlom,olvass kicsit utána .
A csupa nagybetűs írás itt kiabálást jelent,nos,ha ennyire felingerel a téma,javaslom,hogy inkább a nyelvtan könyvet olvasgasd az ezotéria témakör helyett,mert ezen a téren is van még mit tanulnod.
További kellemest ;)
17:57
Azt mondod te is álmodtál már hasonlót. Na, ez az hogy álmodtál! Mert akinek testen kívüli élménye van az utána nem mondja azt hogy álmodott, mivel végig teljesen ÉBER állapotban, 100%-ig TUDATODNÁL vagy, a valós fizikai környezetben.
Tényleg olvass kicsit a témában mielőtt ekkora baromságokat írsz.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:27
te mit pattogsz áll a kis pecked vagy mi? oltsd már be magadat.Kis takony vagy még menj inkább nézz mesét vagy játsszál ne csinálj már úgy mintha értenél ehez.
Minek szólsz bele a nagyok dolgába:)mikor azt se tudod miről van szó:) menj mondj meg anyukádnakXD na csumpa kisgyerek :)
jah és épp te vagy az idióta egy szaros kis 13 éves.
Ne idiótázz le másokat!!ha meg nem teccik akkor fordulj fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!