Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerintetek létezik olyan,...

Szerintetek létezik olyan, hogy valaki alvás közben kilép a testéből?

Figyelt kérdés

Kb. 10-14 éves lehettem. Aludtam a szobámban (este), aztán felkeltem, és ki akartam menni a szobámból (lehet h pisilni, vagy valami más okból). A szobám ajtaja zárva volt. Nyúltam a kilincsért, hogy lenyomjam, de nem tudtam megfogni, a kezem átment rajta. Próbálkoztam néhányszor, azután gondolkoztam, hogy ez mi lehet, nem tudtam rá mit mondani, így hát gondoltam, visszafekszek aludni, aaztán majd ha legközelebb felkelek, hátha nagyobb sikerrel járok. Amikor megfordultam, láttam magamat az ágyban, hogy ott fekszek, és alszok. Nem tudtam mire vélni a dolgot, mivel más ötletem nem volt, lefeküdtem magam mellé az ágyba. Aztán reggel felkeltem ugyanúgy, mint bármikor máskor. Se azelőtt, se azután nem volt ilyen v. ehhez hasonló élményem. Szerintetek mi volt ez? Van rá valami értelmes magyarázat?

26 éves mérnök

2011. jan. 6. 15:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Ez valóban létezik, és nem álom! Ezt csak az definiálja álomként aki még nem élte át. Ilyen esetben spontán testelhagyásról beszélhetünk, mivel teljesen tudatodnál vagy, a valós fizikai környezetben, míg álmodban egyik sem igaz. Van egy barátom, aki évekig csak röhögött azokon a történeteken amiket meséltem neki a testelhagyásos élményeimről. Míg egyik reggel izgatottan hívott fel, egy hasonló történettel mint a tiéd. :)

És ugye-ugye, itt a bizonyíték, hogy mi nem vagyunk egyenlőek a testünkkel, azaz a tudatunk képes a testtől függetlenül létezni. Ezt te is átélted. Ez a közvetett bizonyítéka hogy ha testünk meghal, mi (tudatok) tovább létezünk.

2011. jan. 7. 16:27
 12/26 anonim ***** válasza:
Digo válaszát folytatva: vagy a tudat, vagy a lélek egy darabkája indul útnak, amikor a test lepihent (alszunk). Összeköttetésben marad a testtel és a velünkmaradó tudatrésszel vagy lélekrésszel azon a bizonyos ezüstszálon keresztül. Amikor a test ébredezni kezd, azzal jeleznek a távollévő részünknek, hogy ideje visszatérni. A kérdezőnél ez a visszatérés szerintem nem történt meg időben. A távozó részünk (amíg a test alszik) bejárhat akár több dimenziót, visszamehet a múltba, a jövőbe, vagy (állítólag) akár egy másik életünkbe is. Ezekre a képekre emlékezünk úgy, mint egy álom.
2011. jan. 12. 13:48
 13/26 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, annyit még hozzá, hogy mikor álmodunk akkor is mi magunk éljük át, és tapasztaljuk meg az álomban történteket, nem csak mint egy filmet nézzük. Annyi különbséggel, hogy nem a fizikai testünkkel vagyunk jelen, és nem a fizikai valóságban. De mindenképp MI vagyunk.
2011. jan. 12. 15:30
 14/26 anonim ***** válasza:

VAN ÉRTELMES MAGYARÉZAT: álmodtad vagy képzelődtél mert még annyira álmos voltál -.-

13L

2011. jan. 13. 15:21
 15/26 anonim ***** válasza:
0%

16:27 ezekszerint ha TI -.-" meghaltok,belőletek lesznek a szellemek??!! APÁM,MÉG JÓ HOGY 13 ÉVESEN TÖBB ESZEM VAN MINT NEKTEK XDDDD EZEN ÉN MOST JÓT RÖHÖGTEM XDDD

EZ AZ EGÉSZ TESTKILÉPŐS DOLOG EGY BAROMSÁG XDDDD EZEKET CSAK BOLOND CSÓKÁK TALÁLTÁK I AKIK TUDÓSOKNAK HISZIK MAGUKAT,TI MEG ELHISZITEK ÉS AMIKOR KÉPZELŐDTÖK VAGY ÁLMODTOK VALAMI ILYENSMIT,RÖGTÖN BELEBESZÉLITEK EZEKET A RITKA NAGY BAROMSÁGOGAT!!!!

FOGJÁTOK MÁR FEL A KIS AGYATOKKAL:

MINDENRE VAN EGY LOOOGIKUUUS -MAGYARÁZAT!!!

2011. jan. 13. 15:27
 16/26 anonim ***** válasza:

Na, leoltott egy 13 éves nem semmi.. :)) De miért kell kiabálni? Amúgy meg érveket nem hallottam tőled, kérlek fejtsd ki hogy milyen megdönthetetlen bizonyítékod van az általad elmondottakra?

Ja, hogy annyi hogy te még nem éltél át hasonlót, és akkor biztos nem is létezik? :))

Még egy 13 évestől is gyenge érv..

2011. jan. 13. 15:39
 17/26 anonim ***** válasza:

És kik azok a "mi" akik ezeket beképzelik?

Az a sok millió akik átéltek már TKÉ-t? Ha valamihez hozzászóltok először nézzetek utána, mert sanszos hogy sok millió ember nem hallucinálja ugyanazt.

2011. jan. 13. 15:44
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

1.Nem kijabáltam :D

2.AZT AKAROD HOGY MONGYAKNEKED BIZONYITÉKOKAT?! :DDD

MONDOK NEKED 20-AT EGYHUZAMBA,DE OLYAT HOGY...:DDD

2011. jan. 13. 17:55
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
AZ ELSŐ MEGDÖNTHETETLEN BIZONYITÉKOM:ÉN IS ÁLMODTAM AMÚGY MÁR ILYESMIT DE ATTÓL MÉG NEM VAGYOK OLYAN IDIÓTA HOGY AZT HIGGYEM,KILÉPTEM A TESTEMBŐL XDD (vagy ha mégis,az megmagyarázná,miért vagyok egy hete egész nap álmos XD)
2011. jan. 13. 17:57
 20/26 A kérdező kommentje:

15:27-nek:

15:27 te egy gyökér vagy! kis szaros 13 éves nyomorék, akit mindenki elnyom a társadalomban, és csak az intertet névtelenségébe burkolózva tudod kiélni az elfojtott kisebbségi komplexusodat...

2011. jan. 13. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!