Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerintetek létezik olyan,...

Szerintetek létezik olyan, hogy valaki alvás közben kilép a testéből?

Figyelt kérdés

Kb. 10-14 éves lehettem. Aludtam a szobámban (este), aztán felkeltem, és ki akartam menni a szobámból (lehet h pisilni, vagy valami más okból). A szobám ajtaja zárva volt. Nyúltam a kilincsért, hogy lenyomjam, de nem tudtam megfogni, a kezem átment rajta. Próbálkoztam néhányszor, azután gondolkoztam, hogy ez mi lehet, nem tudtam rá mit mondani, így hát gondoltam, visszafekszek aludni, aaztán majd ha legközelebb felkelek, hátha nagyobb sikerrel járok. Amikor megfordultam, láttam magamat az ágyban, hogy ott fekszek, és alszok. Nem tudtam mire vélni a dolgot, mivel más ötletem nem volt, lefeküdtem magam mellé az ágyba. Aztán reggel felkeltem ugyanúgy, mint bármikor máskor. Se azelőtt, se azután nem volt ilyen v. ehhez hasonló élményem. Szerintetek mi volt ez? Van rá valami értelmes magyarázat?

26 éves mérnök

2011. jan. 6. 15:44
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
75%
Szerintem szimplán csak egy álom volt.
2011. jan. 6. 15:50
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
fogalmam sincs, de velem is történt egyszer valami, ami elég fura volt. félálomban voltam már, valahol az álom határán, amikor hirtelen felébredtem (azt hiszem), de nem tudtam megmozdulni. olyan érzésem volt, mintha valaki megfogott volna és nagy erővel pörgetett volna, a szememet sem tudtam kinyitni, a fejemben irtó nagy nyomást éreztem, és közben meg se tudtam mozdulni...aztán egyszer csak, mintha kinyitottam volna a szememet (de nem, mert nem tudtam), elkezdtem látni a szobám különböző pontjait, tárgyakat egy-egy pillanatra, majd elúszott a kép. mintha tényleg pörögtem volna, pörgött-mozgott a kép is, és ami a legfurább volt, láttam az ágytámlámat, rajta a könyvekkel, mögötte a falat...mindez a fejem mögött volt ugye..aztán hirtelen vége lett az egésznek, én meg úgy feküdtem az ágyamban, ahogy lefeküdtem...:) tehát az ágytámlát sehogy se láthattam volna, nem fordultam meg éjjel vagy ilyesmi..ráadásul a szemem is csukva volt...fura.
2011. jan. 6. 16:30
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: Ez csak egy álom volt szerintem

Előttem szóló: Alvásparalízis, vagy hogy hívják. Amikor felkelsz, de még az agyad nem teljesen akkor olyan dologkat érzel, látsz, mint mait leírtál.

2011. jan. 6. 16:44
 4/26 anonim ***** válasza:
ó, alvásparalízisből jó vagyok. az nálam eddig egész máshogy zajlott, ezért is volt ez meglepő. főleg az ágytámlás rész. persze teljesen mindegy milyen nevet adunk neki, alvásparalízis vagy bármi egyéb...de igaz, a kettő bizonyára ugyanaz a kategória.
2011. jan. 6. 17:00
 5/26 anonim ***** válasza:
ja, 16:30-as voltam
2011. jan. 6. 17:00
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Testből kilépés leggyakrabban halálközeli helyzetben van, de ki tudja
2011. jan. 6. 17:14
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen létezhet,hogy kilép álmában,sőt,ez igen gyakori.
2011. jan. 6. 19:29
 8/26 anonim ***** válasza:
jaja. van ilyen.És sok emberrel fordul ez elő.
2011. jan. 6. 20:50
 9/26 anonim ***** válasza:
16:30- velem is ez volt, alvásparalízis, csak én semmit nem láttam.Se kiabálni, nyomást éreztem a fejemben, mozdulni sem tudtam, páromnak akartam szolni, mert annyira megijedtem, hogy az hihetetlen. Alig tudtam visszaaludni. Azt hittem belém szállt valami.
2011. jan. 6. 20:56
 10/26 A kérdező kommentje:
16.30, amit leírtál, velem is előfordult, és néhanapján elő is szokott fordulni. Nekem még az is jelentkezni szokott, hogy a pörgés vagy micsoda közben alig kapok levegőt, és a szívem sokkal hevesebben ver. Azt figyeltem meg, hogy ált. akkor történik ilyesmi, amikor vagy nagyon fáradtan fekszek le, vagy rossz helyzetben alszok el. Nagyon érdekes, ennek az alvásparalízisnek még utánajárok.Köszi a válaszokat.
2011. jan. 6. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!