Szerintetek létezik olyan, hogy valaki alvás közben kilép a testéből?
Kb. 10-14 éves lehettem. Aludtam a szobámban (este), aztán felkeltem, és ki akartam menni a szobámból (lehet h pisilni, vagy valami más okból). A szobám ajtaja zárva volt. Nyúltam a kilincsért, hogy lenyomjam, de nem tudtam megfogni, a kezem átment rajta. Próbálkoztam néhányszor, azután gondolkoztam, hogy ez mi lehet, nem tudtam rá mit mondani, így hát gondoltam, visszafekszek aludni, aaztán majd ha legközelebb felkelek, hátha nagyobb sikerrel járok. Amikor megfordultam, láttam magamat az ágyban, hogy ott fekszek, és alszok. Nem tudtam mire vélni a dolgot, mivel más ötletem nem volt, lefeküdtem magam mellé az ágyba. Aztán reggel felkeltem ugyanúgy, mint bármikor máskor. Se azelőtt, se azután nem volt ilyen v. ehhez hasonló élményem. Szerintetek mi volt ez? Van rá valami értelmes magyarázat?
26 éves mérnök
Kérdező: Ez csak egy álom volt szerintem
Előttem szóló: Alvásparalízis, vagy hogy hívják. Amikor felkelsz, de még az agyad nem teljesen akkor olyan dologkat érzel, látsz, mint mait leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!