Tényleg van olyan hogy valakinek nagyon erős a karmája és mindent hatszorosan kap vissza? Ha valaki ilyet mond az hiteles lehet?
Ma néztem egy random interjút és egy lány azt nyilatkozta hogy nagyon erős a karmája és ha megpróbálna valamit visszaadni akkor mindent “hatszorosan” kapna vissza… Ilyen tényleg van?
Tényleg tud ez így válogatni? És ez a lány vajon honnan tudja, ki segített neki ebben?
Tényleg van olyan hogy egy embernek annyira erős a rossz karmája hogy bármit megtehetnek vele, az elkövetőkkel nem lesz semmi, mert megérdemli az akivel megteszik?
Csak azért érdekel, mert úgy érzem velem is ez van és ma találtam először ilyet, aki erről beszélt.
Ezt nem nagyon értem.
Mindenesetre mindig ugyanoda lyukadok ki, amire eredetileg is gondoltam és szólt a kérdésem is, hogy van egy nagyon erősen lefixált karma, ami elkísér amíg élsz és nem lehet rajta változtatni.
Én szerintem láttam azt az interjút és bár az a lány nagyon buta de ebben igaza lehet
Mondjuk nem tudom ő mit panaszkodik mert abból él meg hogy hülyéskedik a neten mint ma sokan...
kell ennél nagyobb szerencse?
Én magamból kiindulva biztos vagyok benne hogy mind a jó mind a nagyon rossz karma(mint az enyém) elkísér egy életen keresztül...
pont úgy érzem hogy így működik hogy én csak a legapróbb hibát elkövetem akkor egy pokoli lavina zúdul rám...
Vagy vannak ilyen sorsú emberek vagy átokról lehet még szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!