Honnan eredhet, hogy egy idegen ember ilyen erős reakciót váltson ki?
Párszor találkoztam vele, egy csapatban vagyunk, nem ismerem, nem is beszéltem vele, csak annyit láttam másokkal hogy viselkedik.
Olyan szinten ellenszenves, hogy elmondani nem tudom, meg valamiért bántó szándékot hoz ki belőlem, szeretném a kárát látni valamiben, vagy hogy nem megy neki, hihetetlen dühös vagyok rá, idegesít. Ezek egyike se vall rám, még meglepődök azon, hogy valaki ilyeneket tud előhozni belőlem. Pedig nem is ismerem, és ezek egyikére se ad okot. Próbálom hagyni, és nem foglalkozni vele, hiszen nem is ismerem, lehet tök kedves, a fentiek egyikére se adott okot, ha nem akarok tőle semmit, akkor hagyjam, de rá vagyok fixálódva, szintén nem tudom miért. Ilyenkor ez mi?
Figyeld meg pontosan milyen tettek, tulajdonságok váltják ki az ellenszenvedet. Meg vannak-e benned ezek a tulajdonságok? Tettél-e már hasonlót? Megbocsátottál-e magadnak miatta? Vagy olyan tulajdonságokat utálsz ebben az emberben, ami szerinted benned nincs, és kéne?
Ilyen, és ehhez hasonló önismereti kérdéseket ajánlok, ezek általában elvisznek a célhoz. Ok nélkül csak nagyon negatív emberek utálkoznak, és konkrétan nekik is legtöbbször a saját vélt hiányosságaikban van az ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!