Tényleg van olyan hogy valakinek nagyon erős a karmája és mindent hatszorosan kap vissza? Ha valaki ilyet mond az hiteles lehet?
Ma néztem egy random interjút és egy lány azt nyilatkozta hogy nagyon erős a karmája és ha megpróbálna valamit visszaadni akkor mindent “hatszorosan” kapna vissza… Ilyen tényleg van?
Tényleg tud ez így válogatni? És ez a lány vajon honnan tudja, ki segített neki ebben?
Tényleg van olyan hogy egy embernek annyira erős a rossz karmája hogy bármit megtehetnek vele, az elkövetőkkel nem lesz semmi, mert megérdemli az akivel megteszik?
Csak azért érdekel, mert úgy érzem velem is ez van és ma találtam először ilyet, aki erről beszélt.
A legtöbb visszacsatolás nem is büntetés már a mostani szintünkön, hanem választott életutak, feladatok, tanulás, beépített katalizátorok.
Bármeddig is próbálok olvasni itt is, meg ezt is, csak arra jutok mindig hogy nincs mit tenni a rossz karma ellen. Hiszen csak így van értelme, csak így logikus, hogy megkaptad születésedkor és megy végig.
Csak ahogy megy végig az tűnik számomra már extrém módon intelligensnek.
Ezért is lenne értelme annak hogy van akinek sokkal erősebb a karmája, mint másnak és ezért ő egy legyet sem csaphat le mert azért jár majd a megtorlás.
Más meg csinálhat (pl velem is) már iszonyat velejéig romlott ganéj dolgot és mégis éli életét.
Azért aki jártas ebben a témában, annak is el kell ismerni hogy ez így van.
Sőt, nekem családilag is mondták hogy ez egy olyan hely, ahol az emberek szeretnek szenvedni. És ezt én sajnos elhiszem.
Logikus, meg jó döntést valóságérzet torzulás közben meg nem lehet hozni.
Hát itt van a bibi, de nem akarom ezt tovább húzni, mert úgysem látom át ezt az egészet sajnos.
Fixen nem csináltam olyan dolgokat, amiknek ennyire vissza kellene hatniuk rám.
És persze minél inkább benne vagyok a sűrűjében, ami évről évre csak nő hiszen minél idősebb vagyok, annál több hátborzongató dolog történik és nekem annál inkább torzul a valóságérzetem. Ezt valószínű senki nem érti hogy milyen, csak aki már benne volt, azok pedig gondolom nem fórumoznak itt, mert lehet már írni sem tudnak, annyira elment az eszük.
Ezért lett volna logikus, hogyha igaz lenne hogy van pár ember akinek erős a karmája és minden erősebben hat vissza, más meg randalírozhat kedvére, nem lesz belőle semmi.
Még akkor is hihetőnek tűnt, ha egy nem éppen 100 fölötti IQ hányadossal rendelkező lány mondta ezt.
Ez legalább megnyugvást hozott volna.
Na, ez a legocsmányabb dolog.
Azt mondani valakinek, aki tényleg bajban van, hogy tulajdonképpen magának akarta az egészet.
Ha azért mondod nekik, hogy gűnyolódj rajtuk, akkor valóban nem szép dolog, és, de ha azért hogy opciót adj, utat mutass, hogy valamit megértsen, akkor ez helyes.
Másrészt ez nem mindig van így, csak ezt gondolom direkt kisarkítottad, hogy kamu felháborodást produkálhass :)
Mitől lenne ez kamu?
A másik, amit nagyon utálok, ha valakibe azért rúgnak bele, mert nyomorék. Nem képletesen, hanem konkrétan felrúgják. Keleten ez elég gyakori. Ugye itt is rossz karma miatt.
"Keleten ez elég gyakori."
Európában (is) gyakori sajnos -pont a napokban volt pár magyar rendőr perében ítélet, akik hajléktalanokat vertek, "keleten" ilyet nem láttam -legalábbis Kínában- , de nyilván ott is van ilyesmi.
Az ókori Görögországban ugye volt olyan városállam, ahol ledobták egy hegyről a nem egészséges gyerekeket.
A szomszédban egy Putyin nevű épp 1 millió ember halálát okozza....bonyolult hely a világ.
Nem helyes sem a hajléktalant, sem a nyomorékot bántani.....nem jöttem rá, mit szeretnél mondani.
"ledobták egy hegyről"
Ez városi legenda, nem így volt. Letették a domb aljába, egy adott helyre. Ha valaki akarta, elvihette örökbe fogadni.
"csak magának csinálta"
Ez mindegy. Nem fogadok el olyat, hogy ha valakinek rossz a sorsa, akkor még kettőt rúgjál bele, hogy miért csinálta magának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!