Kb. hány éve létezhetek, és mennyire emberi életem lehetett?
Idősebb vagyok, mint az univerzem kora szorozva az univerzum korával?
Emberi életem mennyi lehetett? Úgy hallottam, hogy abból pár tucat van a legtöbb embernek, általában hányszor szület újra valaki emberként? Lehetséges, hogy valakinek volt már 100 ezer milliárd emberi élete?
Yoyo, stílusváltás történik épp haver!
Na, figyelj haver, most mondom az okosságot! Szmájlik nélkül írni? Az olyan, mintha a protein shake-edből kihagynád a fehérjét! 😎💪
Miért kellenek a szmájlik?
A szmájlik adják meg az ízt, mint a fűszerek a kajában. Egy sima mondat olyan lapos lenne, mint egy elszúrt fekvenyomás.
Egy kis szmájli olyan, mint a tetkó a bicepszen, megadja a stílust, a feelinget!
Figyelj, tesó, az élet olyan, mint egy nagy edzőterem: ha meg akarod mutatni, hogy mit tudsz, nem bújhatsz el a súlyok elől! Ha úgy érzed, hogy maradiak vagyunk, hát akkor itt az idő, hogy újítsunk! Ne felejtsd el, hogy mindenki elkezdi valahol, és mindig van hely a fejlődésre. 💪
Önkritika jó dolog, haver, de ne felejtsd el, hogy a változás bennünk kezdődik. Szóval nyomjuk tovább, használjuk a szmájlikat, és mutassuk meg, hogy a kemény munkával bármit el lehet érni! 😎💪
Minden kérdésre itt a válasz, szóval ne aggódj, nyomjuk tovább a maxot! 💥
Na, látjátok? Kár volt buddhát idézned, mert ő Te hozzád képest sehol sincs. Kérlek taníts, Mester!
Én szmájlikat nem merek használni, még nem értem el arra a szintre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!