Kb. hány éve létezhetek, és mennyire emberi életem lehetett?
Idősebb vagyok, mint az univerzem kora szorozva az univerzum korával?
Emberi életem mennyi lehetett? Úgy hallottam, hogy abból pár tucat van a legtöbb embernek, általában hányszor szület újra valaki emberként? Lehetséges, hogy valakinek volt már 100 ezer milliárd emberi élete?
Ha szigorúan vesszük, a lélek egy idős a világgal. Ennél azért nem idősebb, mert addig nem volt semmi elkülönülés, nem lehet különálló dolgokról beszélni.
Nem lehet átlagolni, meg kiszámolni, hány emberi életed volt. Ha folyamatosan emberként születtél, mióta a modern ember megjelent, akkor a szám azonos az azóta élt generációk számával.
Nem lehetséges, hogy annyi emberi élete volt valakinek. Még ha az előembereket és ősöket is belevesszük, akkor sem élt ennyi ember.
2.: Köszönöm szépen, végül is teljesen logikus!
Lenne még egy kérdésem. Lehet, hogy nagyon hülye kérdés, de komolyan kérdezem. Lehetséges egy földi ember számára, hogy visszamenjen az időben? Nem éveket, hónapokat, hanem csak elmegy sétálni az erdőbe, és hamarabb ér vissza, mint amikor elment.
"Na, remélem, ezek a válaszok nem voltak túl cringe! 🙈"
Nem, de te igen 😁
Én olyasmit olvastam össze, hogy nemcsak e világban élsz hanem párhuzamos univerzumban/univerzumokban is.
És vannak olyan beszámolók miszerint "felébredtek" párhuzamos univerzumban egy időre és aztán visszatértek ide.
Ebből kiindulva amióta csak létezik Univerzum bármennyi lélek leszülethet, akár egyszerre több helyre is.
Ebből micsoda igaz senki se tudja és szerintem jobb is ha nem tudjuk. De szerintem elgondolkodtató. Sőt riasztó. XD
9.: Erről a párhuzamos univerzumról hallottam, nem nagyon hiszek abban.
Azt viszont lehetségesnek tartom, hogy egy lélek egyszerre több életben is jelen van. Szétválik valahogy, ne kérdezd, pontosan hogyan. Vagy pl. hogy egy kutya lehet akár egy ember személyiség töredékének, lelkének, vagy tudom is én minek a megtestesülése.
Akik "felébredtek", azok tudják, hogy felébrednek, és utaznak? Gondolom igen, elvégre anélkül hogyan számolnának be róla. Olyasmire gondoltam, hogy valaki véletlenszerűen átugrik egy másik párhuzamos univerzumba, azután vissza, és észre sem veszi. De ha párhuzamos univerzum, akkor az időnek is ugyanannyinak kellene lenni ott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!