Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Nem nagy csalódás az élet, ez...

Nem nagy csalódás az élet, ez az egész ami itt van?

Figyelt kérdés

Ha visszakérdeztek szívesen válaszolok, de kifejteni itt nem látom értelmét. Teljesen mélyponton vagyok.

Annyi hogy: bizonyos tanítók azt mondják helyezkedjünk bele az életbe, és akkor jobb lesz... Ebbe a szívásba??? Magyarországon igénytelen a környezet, az utca az erdők tele szeméttel. Emberek bunkó-birkák, tisztelet a kivételnek. Nyilván máshol se jobb, nem akarom én a nyugatot mitologizálni de hát azért na...

Nem tartom magamat ide tartozónak, elvágyódom innen. Minden tapasztalásom ebben a világban nagy csalódás, kiábrándulás volt: gyerekkor, iskola, egyetem, munka, szerelem. És ahogy elnézem a korombelieket: a gyerekneveléssel ugyan így lennék. Hamisnak érzem azokat az ezomezoguruknak a tanításait, akik erre az életre fókuszálnak. Én erre a dágványra nem tudok és nem is akarok. Borzasztó szenvedés minden napom.

2022. dec. 9. 11:18
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
2022. dec. 9. 13:11
 22/41 anonim ***** válasza:
60%

"Jobb fizu igen, de beszélhetsz angolul, németül, mert a büdös kutya nem fog téged megérteni."

Olcsóbb helyre mész, és megtanulsz beszélni... Azért megtanulni egy-két nyelvet nem olyan nagy kihívás, ha az egész életedet anyagilag fel akarod javítani, ennyi áldozatot lehet hozni...

2022. dec. 9. 14:50
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
De sosem lesz az anyanyelved, sosem fogod jól beszélni. Angol barátok, angol feleség, angol munkahely, teljes kívülállóként. 25 évig kívülállóként éltem felvidéken, és nem tudtam szlovákul megtanulni. Kva szar hely Orbánország, de nem megyek én már el innen.
2022. dec. 9. 14:53
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Én is ezt érzem... az egész földi élet egy pokol és nem csak magyarorszagon, hanem mindenhol ha nem gazdag családba születsz, és régen még ennél is borzasztóbb dolgok történtek mint most, szóval még ennél rosszabb idők is jöhetnek..

gyűlölöm ezt a bizonytalanságot, szenvedés, folyamatos küzdés az életben maradásért, és hogy bármi megtörténhet és nem feltétlen csak rajtunk múlik..

2022. dec. 9. 15:31
 25/41 anonim ***** válasza:
56%
De az. Csalódás. Bár az a helyzet hogy nincs mihez ezt viszonyítani..
2022. dec. 9. 15:47
 26/41 anonim ***** válasza:
81%

Attól függ hogy jó e a karmad, szeret e a sorsod vagy sem

Nem is mo.val van a legnagyobb baj, itt még bőven lehetne csodás az életed, az egyéni sors ami rossz

Az enyém is az, átérzem

2022. dec. 9. 19:53
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Egy ürülékhalmot is többre becsülök,mint ennek a világnak a létrehozóját.
2022. dec. 9. 22:46
 28/41 anonim ***** válasza:
52%

Kinek?

Mit kérdezzek vissza? Nem is értem minek a tapasztalásáról kérdezel, hogy kérdezzek vissza?

2022. dec. 10. 09:41
 29/41 anonim ***** válasza:
25%

Kérdező, a kérdésre egyértelműen igen a válaszom. Nyilván mindenkinek a saját baja a legnagyobb, de hogyha megtudnád, hogy hogyan élek és mik történtek velem, lehet, hogy másképpen viszonyulnál saját magadhoz.

Hogyha megvan az egészséged testi meg lelki értelemben is, és van munkád, tudsz önállóan élni, akkor szerintem nincsen veled, a sorsoddal különösebb baj. A lelki egészség alatt most nem azt értem, hogy jól vagy rosszul érzi magát valaki ebben a világban, életben, hanem a szó szoros értelmében vett lelki problémákat.

Valóban az a legnagyobb baj, hogy nem tudjuk, hogy vajon miért kell megtapasztalni ezeket a dolgokat, miért kell itt szenvedni. De hátha egyszer fény derül az igazságra.

2022. dec. 10. 11:01
 30/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat külön neked is 29-es!
2022. dec. 10. 11:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!