Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Nem nagy csalódás az élet, ez...

Nem nagy csalódás az élet, ez az egész ami itt van?

Figyelt kérdés

Ha visszakérdeztek szívesen válaszolok, de kifejteni itt nem látom értelmét. Teljesen mélyponton vagyok.

Annyi hogy: bizonyos tanítók azt mondják helyezkedjünk bele az életbe, és akkor jobb lesz... Ebbe a szívásba??? Magyarországon igénytelen a környezet, az utca az erdők tele szeméttel. Emberek bunkó-birkák, tisztelet a kivételnek. Nyilván máshol se jobb, nem akarom én a nyugatot mitologizálni de hát azért na...

Nem tartom magamat ide tartozónak, elvágyódom innen. Minden tapasztalásom ebben a világban nagy csalódás, kiábrándulás volt: gyerekkor, iskola, egyetem, munka, szerelem. És ahogy elnézem a korombelieket: a gyerekneveléssel ugyan így lennék. Hamisnak érzem azokat az ezomezoguruknak a tanításait, akik erre az életre fókuszálnak. Én erre a dágványra nem tudok és nem is akarok. Borzasztó szenvedés minden napom.

2022. dec. 9. 11:18
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
57%
Ja, hogy ha Te ennyire tudod a frankót, akkor a mi a gond? Akkor miért teszel fel ilyen kétségbeesett kérdést, miért teszed ki magad annak a veszélynek, hogy "bunkó-birkák" válaszoljanak, miért nem találod meg a boldogságot egyedül?
2022. dec. 9. 12:16
 12/41 anonim ***** válasza:
#11 Oké hogy ide fikázni jönnek, meg van egy-két értelmes ember, de ha kiírok egy kérdést, megtisztelem a válaszolókat azzal, hogy azt írnak amit akarnak. Már csak azért az egy-két értelmes gondolatért cserébe. Ők is megtisztelnek azzal, hogy ideírnak. Ezt csak mellékesen írtam le ide.
2022. dec. 9. 12:24
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Régen sokkal rosszabb volt! Nyílvános kivégzések, felnégyelések a nép előtt aminek mindenki újjongott, boszorkányégetések, megkövezések, a nyílt utcán akasztott, kerékbehúzott emberek és elvittek a muszlimok mezítláb szolgának keletre...
2022. dec. 9. 12:26
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
Barbária volt. Kaptunk egy viszonylag kellemes fél évszázadot itt nyugaton, Európában. De előre megyünk, nem hátra. Vagy mégse? Újra jön a sötét középkor? Van rá relevancia.
2022. dec. 9. 12:31
 15/41 anonim ***** válasza:

#12: véletlenül felhastnálófiókot váltottál?

Egyébként arra próbálok rámutatni, hogy egyrészt van ellenmondás abban, ahogyan az ember nem találja a helyét az életben, mégis arrogáns másokkal szemben. Másrészt arra, hogy az, ahogyan az életet értékeljük, túlnyomórészt abból jön, ahogyan a dolgokat egyébként látjuk. Aki birkázza az embereket, az nyilván negatív ember, attól nem várható el, hogy meglássa a szépet is az életben, ellenben azzal, aki alapvetően a jót látja meg.

2022. dec. 9. 12:32
 16/41 anonim ***** válasza:
#15 Olvasd el, hogy általánosságban írtam, inkább a kérdezőnek célozva és egy felhasználói fiókról írok.
2022. dec. 9. 12:35
 17/41 anonim ***** válasza:
Azt azért ismerjük el, hogy az emberek többsége birkaként működik, orruknál fogva vezetik őket mindenféle propaganda agymosással. De ettől függetlenül egyediek, a saját életüket élik, ki-ki a maga módján. Ez még nem jogosítja fel őket arra, hogy arrogánsak legyenek vagy ítélkezzenek mások felett. Egy alapvető tisztelet kijár mindenkinek, ettől vagyunk emberek.
2022. dec. 9. 12:40
 18/41 anonim ***** válasza:

"#12: véletlenül felhastnálófiókot váltottál?"

Már észre sem veszi az ember annyira kiégett a mai világba

2022. dec. 9. 12:47
 19/41 anonim ***** válasza:
71%

Jó és mitől jobb nyugaton az élet? Mondja már meg valaki, miért lenne jobb ott élni.

Jobb fizu igen, de beszélhetsz angolul, németül, mert a büdös kutya nem fog téged megérteni. Ökögni, makogni angolul az aztán élet, még ha csak közepesen is beszélsz, nem anyanyelved, szar, borús, állandóan esős az idő pl. Angliában, tömeges depresszió, lakások horror árakon itteni helyzethez képest is.

2022. dec. 9. 13:00
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
Angliába semmiképp. Az egy fos.
2022. dec. 9. 13:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!