Nem nagy csalódás az élet, ez az egész ami itt van?
Ha visszakérdeztek szívesen válaszolok, de kifejteni itt nem látom értelmét. Teljesen mélyponton vagyok.
Annyi hogy: bizonyos tanítók azt mondják helyezkedjünk bele az életbe, és akkor jobb lesz... Ebbe a szívásba??? Magyarországon igénytelen a környezet, az utca az erdők tele szeméttel. Emberek bunkó-birkák, tisztelet a kivételnek. Nyilván máshol se jobb, nem akarom én a nyugatot mitologizálni de hát azért na...
Nem tartom magamat ide tartozónak, elvágyódom innen. Minden tapasztalásom ebben a világban nagy csalódás, kiábrándulás volt: gyerekkor, iskola, egyetem, munka, szerelem. És ahogy elnézem a korombelieket: a gyerekneveléssel ugyan így lennék. Hamisnak érzem azokat az ezomezoguruknak a tanításait, akik erre az életre fókuszálnak. Én erre a dágványra nem tudok és nem is akarok. Borzasztó szenvedés minden napom.
#12: véletlenül felhastnálófiókot váltottál?
Egyébként arra próbálok rámutatni, hogy egyrészt van ellenmondás abban, ahogyan az ember nem találja a helyét az életben, mégis arrogáns másokkal szemben. Másrészt arra, hogy az, ahogyan az életet értékeljük, túlnyomórészt abból jön, ahogyan a dolgokat egyébként látjuk. Aki birkázza az embereket, az nyilván negatív ember, attól nem várható el, hogy meglássa a szépet is az életben, ellenben azzal, aki alapvetően a jót látja meg.
"#12: véletlenül felhastnálófiókot váltottál?"
Már észre sem veszi az ember annyira kiégett a mai világba
Jó és mitől jobb nyugaton az élet? Mondja már meg valaki, miért lenne jobb ott élni.
Jobb fizu igen, de beszélhetsz angolul, németül, mert a büdös kutya nem fog téged megérteni. Ökögni, makogni angolul az aztán élet, még ha csak közepesen is beszélsz, nem anyanyelved, szar, borús, állandóan esős az idő pl. Angliában, tömeges depresszió, lakások horror árakon itteni helyzethez képest is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!