Nem nagy csalódás az élet, ez az egész ami itt van?
Ha visszakérdeztek szívesen válaszolok, de kifejteni itt nem látom értelmét. Teljesen mélyponton vagyok.
Annyi hogy: bizonyos tanítók azt mondják helyezkedjünk bele az életbe, és akkor jobb lesz... Ebbe a szívásba??? Magyarországon igénytelen a környezet, az utca az erdők tele szeméttel. Emberek bunkó-birkák, tisztelet a kivételnek. Nyilván máshol se jobb, nem akarom én a nyugatot mitologizálni de hát azért na...
Nem tartom magamat ide tartozónak, elvágyódom innen. Minden tapasztalásom ebben a világban nagy csalódás, kiábrándulás volt: gyerekkor, iskola, egyetem, munka, szerelem. És ahogy elnézem a korombelieket: a gyerekneveléssel ugyan így lennék. Hamisnak érzem azokat az ezomezoguruknak a tanításait, akik erre az életre fókuszálnak. Én erre a dágványra nem tudok és nem is akarok. Borzasztó szenvedés minden napom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!