Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mihez kezdjek? Mi ez az egész?
Van egy osztálytársam..
Állandóan néz engem, ha én is ránézek vagy elkapja a fejét, vagy pedig tovább néz, de nagyon zavarban van, illetve akkor is ha beszélgetünk.
Velem máshogy beszél mint a többiekkel. Úgy értem, hogy pl: Nem volt egymáshoz még csak egy csúnya szavunk sem! Mindig úri ember!
Kiszokta kérni a véleményemet. Megjegyzi ha figyelmes vagyok vele, ő is az velem.
Azt szeretné, ha vele egy iskolába mennék tovább tanulni mert, hogy "milyen rossz lenne nélkülem".
Olyanokat mond nekem amiket más lányoknak nem!
Megdícsér, megvéd.
Mindig figyel engem akkor is, ha mással beszélgetek. Amikor ő beszélget valakivel akkor is közben rám figyel, és mint ha nekem is mondaná.
Ha esetleg hall valami új viccet, vagy valami olyan dolgot egyből kihez jön oda elmondani?
A barátaim, illetve mások is észrevették ezt! Azt mondják főleg abból lehet látni, ahogy egymásra nézünk.
De ezekről a jelekről még nagyon sokat tudnék mesélni..
Na és aztán az van, hogy kezdtem elhinni, hogy tényleg érdeklem. És mi történt? Állítólag barátnője van! Ki is tette ezt! De mivel nagyon kamu szaga van ennek az egésznek...
Én erre ideges lettem, és kitettem, hogy nekem is "van" valakim!
Erre volt pofája azt írni nekem, hogy Sokáig és, hogy gratulál. Ilyen flegma mosolygós fejekkel!
Segítsetek srácok! Most akkor érdeklem ezt a gyereket vagy félre értem/ értjük az egészet?
Nagyon szomorú vagyok! Nagyon szeretem őt!
Nem tudom mihez kezdjek? Felejtsem el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!