Mit kezdjek magammal? Annyira unom az egész életem.
Azzal kezdeném, hogy nem nappali tagozaton járok suliba ezért egész nap itthon vagyok és nem tudok magammal mit kezdeni. Unok mindent a tv-ben, a neten, unom magamat, unom az életemet, unom a rendszeres napi monoton dolgaimat és unom a körülöttem lévő embereket. Habár hogy azt mondtam embereket, túloztam. Egyetlen egy barátnőm van, de rá se lehet mindig számítani. Lettek új barátai a saját iskolájában, délutánonként szoktunk néha-néha találkozni.
Mit kezdjek magammal? Nem tudok mit csinálni, egyedül meg nem jó elmenni sehova. Nincsen semmilyen hobbim vagy olyan dolog sem jut eszembe amit szívesen csinálnék.
16L
> Nincsen semmilyen hobbim
Fotózás? Én jól elvagyok vele...
első: köszi jó ötlet
második: akár milyen meglepően fog hangzani, de szoktam.
Tanulj valami érdekes,ritka nyelvet.
Ha nekem most lenne szabadidőm,megtanulnék varrni.olyan cuccokat csinálnék magamnak!:)
ez a varrás dolog valahogy nem az én 'világom'. de azért köszi.
utolsó: budapest, 21. ker
Utálom vidéket! Kecskeméten látszólag soha nem unatkozik senki, csak én.:S
21/F
Én is unom az életem. Minden napom ugyanarról a monoton tevékenységekről szól. Előre látom, hogy mit fogok csinálni a következő napokban, akár óráról órára meg tudom mondani. Semmi változatosság nincs az egészben, egyedül meg menni bárhová is milyen már...
21/F
17:34
úgy látszik rokonlelkek vagyunk. vagy csak ugyan olyan szar az életünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!