Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kezdjek magammal? Annyira...

Mit kezdjek magammal? Annyira unom az egész életem.

Figyelt kérdés

Azzal kezdeném, hogy nem nappali tagozaton járok suliba ezért egész nap itthon vagyok és nem tudok magammal mit kezdeni. Unok mindent a tv-ben, a neten, unom magamat, unom az életemet, unom a rendszeres napi monoton dolgaimat és unom a körülöttem lévő embereket. Habár hogy azt mondtam embereket, túloztam. Egyetlen egy barátnőm van, de rá se lehet mindig számítani. Lettek új barátai a saját iskolájában, délutánonként szoktunk néha-néha találkozni.

Mit kezdjek magammal? Nem tudok mit csinálni, egyedül meg nem jó elmenni sehova. Nincsen semmilyen hobbim vagy olyan dolog sem jut eszembe amit szívesen csinálnék.

16L

2011. nov. 11. 16:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
keress valami diákmunkát, és a keresett pénzed csatold a szüleid által adott támogatásod mellé, aztán hozd át nekem és főzz valami finomat, takaríts ki, mosogass el, vásárolj be. ha ezt megcsinálod, cserébe szórakoztatlak.
2011. nov. 11. 20:01
 12/15 anonim ***** válasza:

Én is unom az életem. Teljesen belefásultam a hétköznapok monotonitásába, úgy érzem, csak tehetetlenül nézem, ahogy a fiatalságom elsuhan mellettem. Elég sz@r érzés, úgy érzem, semmit nem teszek, amire mondhatnám, hogy "igen, ezt én csináltam", vagy amire majd 50 év múlva visszaemlékezhetnék.

Barátokkal sem vagyok ellátva, amióta új suliba kerültem, gyakran érzem magam egyedül, nem akarom, hogy ez így folytatódjon.

2011. nov. 12. 09:06
 13/15 A kérdező kommentje:

20:01

a házimunka benne van a 'napi monoton dolgaim'-ban. a diákmunka viszont jó ötlet. ezt lehet megfogadom aztán keresek valamit, csak nehéz normálisat találni.

utolsó: megértem :s

2011. nov. 12. 10:09
 14/15 anonim ***** válasza:

# 13/13

tényleg nehéz normálisat találni. de szerintem jó mert pályakezdőként már egyből 3 éves tapasztalatot fognak elvárni tőled. ha addigra 4 nem lesz...

keress igazi barátokat, fejleszd magad, sportolj, művelődj, annyi mindent lehetne csinálni.

2011. nov. 12. 12:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Veled beszélgethestz! Jözel lakom hozzád nagyon.. 16/l szintén..írj privit:D
2011. nov. 12. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!