Mit kezdjek magammal egy házibuliban ahol csak a házigazdát ismerem? Hogy oldódjak fel?
Figyelt kérdés
Elég visszahúzódó lány vagyok és eddig csak olyan házibuliban voltam ahol szinte mindenkit ismertem és úgy jó volt. De most elhívtak egy házibuliba ahol csak a házigazdát ismerem és nem igazán tudom mit kezdjek majd magammal vagy hogyan oldódjak fel, de nem akarok rászállni a srácra aki hívott.:D Ötletek?2011. jún. 28. 21:07
1/3 anonim válasza:
Tessék beszélgetni ismeretlenekkel, barátkozni, ha a visszahúzódottságod miatt nem megy, egy pöppet iszol és semmi probléma nem lesz.
2/3 anonim válasza:
A pöppeten és az iszolon van a hangsúly!
3/3 anonim válasza:
Az előttem lévőnek igaza van, az ivás a "fontos". Persze ésszel, mert szép dolog a detox, de csak kívülről; és sokra nem mész az estével, ha nem emlékszel rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!