Mit csináljunk 5en házibuliban? :D
Szerintem tanulhatnátok együtt. Komolyan, és a piákkal még az osztást/szorzást/összeadást/kivonást még prezentálni is lehet. Persze átlátszó poharakkal. Vagy ültessetek zöld fákat Újpesten. Az is jó móka lehet, persze ha még hó is lenne, és zöld-fehéret tudnátok csinálni. Hidd el lenne abból piros-fehér-zöld.
Na jó. Komolyan. Vajon mi az Isten tud csinálni 5 fiatal sok piával? Nem tudom. Ááááááááááá, semmi ötletem. Esetleg igyátok meg a piát (illetve itassátok meg a csajokkal, és máris meg van az első tervem). Mondjuk nem ártana tudni, hogy hány évesek vagytok, hogy az egész ház a tiétek, vagy csak egy 2 négyzetméteres szobában szopt_k... Mennyi piátok van?
17/F
Dobókockás piálás? 6 ital (lehet köztük alkoholmentes is, pl üdítő), felállítjátok őket, 1-6-ig megszámozzátok őket, aki amelyik számot dobja, azt issza.
Unokatesóimmal bevált szokás néha.
A piramisosat ismeritek?:D
Ehhez még dobókocka se kell. Fogtok egy üveg piát, és az első kortyol egyet belőle. Majd továbbadja a másodiknak, aki már kettőt kortyol belőle. És így megy szépen tovább. :)
Mondjuk ehhez kell egy bizonyos mennyiségű alkohol, hogy mindenki ugyanolyan viccesen érezze magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!