Csak én nem értem, hogy lehet például egy csótánynak lelke vagy, hogy ő előző életében akár ember is lehetett?
Ilyen alapon 1 egysejtűneknis van "lelke"
Akkor a kavicsnak miérz nincs?
Vagy egy atomnak? Az is csinál dolgokat.
Egyébként nem lőtetek mellé, bár nincs lelkük, de a tudat az atomnál, a kőnél, a kristálynál is jelen van...ez a legalacsonyabb szintje a tudatosságnak.
Aztán pár millió - milliárd év múlva ez a tudat felfedezi a növekedést, a fény felé fordulást, -szerintem itt keletkezik a lélek talán- és megjelenik az alacsony állati és növényi élet, valamint tovább folytatódik a kristályok fejlődése.
51 az élőlények rendszerezése.
- sejtmagnélküliek (baktériumok)
- sejtmagvas egysejtűek
- többsejtűek:
-Növények
-Állatok
-Gombák
Azaz a kő nem él...
Az indiánok hittek abban amit írsz, a legtöbb pogány vallásban a Föld is él "Föld Anya".
A földet egészében nézhetjük élőnek na de elemeire bontva többnyire csak a rajta való életet szolgálja.
Kérdező, az eddigi válaszokból ha nem értetted meg hogy ne a fazon az a LÉLEK akkor nagy bajok lehetnek.
Vagy szándékosan vagy olyan amilyen.
51 válasz után (a tiéd nem számoltam bele) okkal néznek lassú felfogásúnak.
Nem csak te. Rengetegen nem értitek.
Lehetséges fizikailag, hogy előző életében ember lehetett, és utána csotány, de a gyakorlatban ilyen nincs.
Mert akkor nem lenne meg neki az a felsőbbrendűségi érzet, hogy neki van lelke míg a "kisebb rendűeknek" nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!