Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Csak én nem értem, hogy lehet...

Csak én nem értem, hogy lehet például egy csótánynak lelke vagy, hogy ő előző életében akár ember is lehetett?

Figyelt kérdés

2021. aug. 9. 09:02
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
54%

Igaz nem az 5-ös vagyok, de azért ne várd már el, hogy minden választ vagy mondatot egy "szerintem"-el megtoldjunk csak mert neked úgy jobb....

2021. aug. 9. 12:32
 12/59 anonim ***** válasza:
86%
Nem azért mert úgy jobb, hanem azért mert a "szerintem" jelzi hogy nem 100% biztos hogy úgy van.
2021. aug. 9. 13:19
 13/59 anonim ***** válasza:
64%

SZERINTEM meg ne kelljen már az ezotériában ezt írni minden válaszba. SZERINTEM semmi értelme.

Így jobb?

2021. aug. 9. 13:38
 14/59 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem, meg azok az emberek elég nevetségesek akik magabiztosan kijelentenek olyan dolgokat amit senki nem tudhat. És senki nem állította hogy minden válaszban írni kell, de ha valaki elmebeteg kijelentésket tesz, a SZERINTEM egy kicsit elveszi az élét...
2021. aug. 9. 13:42
 15/59 anonim ***** válasza:
38%

Amit senki nem tud azt kijelenteni sem tudja senki. Tehát senki sem jelent ki olyat amit senki sem tud, tudod?

Amúgy meg ha nem tetszik csak képzeld oda mindenhova a "szerintem"-et ahol neked túl "éles" egy kijelentés. Így legalább nem kell rászólnod az emberekre, hogy használják már a szót mert szerinted túl "éles" a kijelentés nélküle.

2021. aug. 9. 13:48
 16/59 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem orbán most is egy csótány szerintem.

De szerintem a kérdésre is válaszolok.

Csótány elég buta szerintem, nincs öntudata, csak egy program, szerintem.

Talán emiatt nincs neki már ha létezik, szerintem.

2021. aug. 9. 15:05
 17/59 SZücsöm ***** válasza:
63%

13 Nem kötelező de ha mindenki mindet és annak ellenkezőjét is szent igazságként jelent ki akkor az bizony beárazza az ezotéria kategória minőségét.

"Amit senki nem tud azt kijelenteni sem tudja senki. Tehát senki sem jelent ki olyat amit senki sem tud, tudod?"

A tudás hiánya nem akadályoz senkit abban hogy bármilyen kijelentést is tegyen az adott témában, tudod? Épp egy ilyen esetből indult ki az eszmecsere.

Tehát de vannak akik olyan dolgokat jelentenek ki amit vagy senki sem tud vagy valaki tud de ez a kijelentést tevőt semmilyen formában nem befolyásol mert ő valóban nem TUD biztosan semmit a témáról.

Az hogy valahol él e a világtól elvonulva egy 150 éves megvilágosult Zen mester aki ismeri az igazságot nincs hatással az itteni kijelentésekre.

És azért látom értelmét szóvá tenni ezt mert optimista vagyok és abból indulok ki hogy van valami oka hogy ilyen erős kijelentéseket tesznek egyesek és én kíváncsi vagyok rá. Az esetek nagy részében viszont azt kellett tapasztalnom hogy amikor rákérdezek az okra nem jön válasz (mert gondolom rájön hogy nincs neki) vagy linkelnek egy Gigi Young,Pleja,Maricsui blogot,videót.

Viszont van hogy személyes tapasztalásról írnak egyesek aminek az igazságáról/valódiságáról bár megbizonyosodni nem tudok de legalább érdekesnek tartom őket.

2021. aug. 9. 17:50
 18/59 anonim ***** válasza:
37%
Egy válaszban nem az a lényeg, hogy világi tényről van-e szó vagy a válaszoló gondolatairól. Hanem az, hogy milyen információk vannak abban amit írnak és ehhez mindegy, hogy ő szerinte, vagy Freud szerint, vagy Einstein szerint van-e az amit írt. Tehát a lényeg, hogy hasznos-e amit ír vagy sem.
2021. aug. 9. 18:02
 19/59 anonim ***** válasza:
24%
Ha neked van lelked, akkor egy másik élőlénynek miért ne lehetne? Vagy mondta neked anyu, te különleges vagy?
2021. aug. 9. 19:07
 20/59 anonim ***** válasza:
77%

-A csótánynak van lelke, nem értem a kérdést.

-Szerintem, a csótánynak van lelke de lehet hogy tévedek.

Van különbség a 2 mondat között annak ellenére hogy ugyanazt jelenti ki?

2021. aug. 9. 20:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!