Ha az én életemben egy ember mélységes mély fajdalmat okoz, megaláz, úgy, hogy az egész életem megváltozik tőle,zárkózott leszek, rengeteget sírok, összetörtem, akkor azt visszakapja az élettől? Egészen biztosan? Az én átélt fájdalmamat?
Figyelt kérdés
2021. máj. 3. 23:14
1/11 anonim válasza:
Vissza. Egészen biztos. Nem a te fájdalmadat, hanem az övét, a sajátját.
2/11 A kérdező kommentje:
Buta vagyok, amikor azt mondom, hogy én megbocsájtottam neki?
De nem tudom elfelejteni, amit tett az igaz.
2021. máj. 3. 23:54
3/11 anonim válasza:
Na de, ezek a te érzéseid, te irányítod őket. Erősnek kell maradni, nem szabad összetörni. Másrészt pedig működik a karma, vissza fogja kapni az élettől amit veled tett. Én mondjuk veled ellentétben kárörvendő vagyok de azt gondolom, hogy ebben az esetben teljesen megengedett :)
4/11 anonim válasza:
Anyàmra 4 ember életét bacta el. Éli vilàgàt. Azt a rengeteg rosszat sosem fogja visszakapni...
5/11 anonim válasza:
Menekülj! Tönkre fog tenni, ha tovább hagyod.
6/11 A kérdező kommentje:
Kedves 5!
Már elhagytam az illetőt.
De,a lelkemet alaposan tönkretette.
2021. máj. 4. 03:43
7/11 anonim válasza:
Lehet hogy éppen te kaptad vissza most az előző életbeli cselekedetet. De az is lehet hogy a -mélységes mély fajdalom- csak egy fejedben lévő indokolatlan gondolat.
8/11 anonim válasza:
Épp azt akartam írni, amit 7#.
Szóval gondolatban bocsáss inkább meg neki, kívánj sok szerencsét, és engedd el.
Te pedig kezdj el lassan "gyógyulni"
9/11 anonim válasza:
Van karma, eddig nem hittem benne, de pár napja beigazolódott.
10/11 anonim válasza:
Az a bűnös, aki ezt hagyja. Jobban mondva te vagy a bűnös, mert ezt hagytad idáig fajulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!