Ha az én életemben egy ember mélységes mély fajdalmat okoz, megaláz, úgy, hogy az egész életem megváltozik tőle,zárkózott leszek, rengeteget sírok, összetörtem, akkor azt visszakapja az élettől? Egészen biztosan? Az én átélt fájdalmamat?
Figyelt kérdés
2021. máj. 3. 23:14
11/11 anonim válasza:
Nem csak tetteink, de gondolataink is karmát teremtenek. A karma nagyjából azt jelenti, hogy amit mással teszel, azt valójában magaddal teszed.
Ha gondolatban a karma bosszúját vágyod, az nem jó. Ha megbocsájtottál az illetőnek, akkor mosolyogj, te már megtanultál egy emberi erényt, amit sokan akár évszázadokig, vagy tovább tanulnak.
És most már abból az előzetes hibádból is tanult a tudatod, aminek következményeit, fájdalmát átéled.
Nehéz, de méltósággal el kell viselnünk, amit kapunk, mert mindennek meg van az oka. Nagyon sok szerencsét és jót kívánok neked és hogy gyógyulj, erősödj. Minden rendben lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!