Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Csak én nem értem, hogy lehet...

Csak én nem értem, hogy lehet például egy csótánynak lelke vagy, hogy ő előző életében akár ember is lehetett?

Figyelt kérdés

2021. aug. 9. 09:02
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
83%
Lelke lehet, de azt kétlem hogy egy emberi lélek egy fejlettlenebb életformába inkarnálódjon. Ez. kb olyen minha futtani szeretnél egy win10 operecációs rendszert egy ilyen gépen: [link]
2021. aug. 9. 21:34
 22/59 SZücsöm ***** válasza:
24%

20 Nem ugyan azt jelenti ki.

A: "Menj be nyugodtan a nukleáris reaktorba mert szerintem már nincs ártalmas sugárzás."

És a:"Menj be nyugodtan a nukleáris reaktorba mert már nincs ártalmas sugárzás."

Elég hatalmas a különbség a kettő között.

Egyiknél a valóságról adsz valamiféle leírást/jellemzést.

A másik esetnél pedig csak a saját véleményedet adod a tudtunkra.

18 Saját magadnak mondasz ellent az írásodban. Kiemelem a lényeget: "Hanem az, hogy milyen információk vannak abban amit írnak. hasznos-e amit ír vagy sem"

Na mármost erről csak úgy lehet megbizonyosodni ha megtudjuk hogy a közölt "információ" honnan származik. Maricsui blogról esetleg a válaszadó elméjéből vagy Einstein-től? Csak mert ezek nem egy kategóriák ha az általad említett hasznosságot nézzük. És pont az általad lekicsinyelt világi TÉNY(Nem véletlen tény a megnevezése) a "legerősebb" információ még az "Einstein szerint"-nél is biztosabb.

2021. aug. 9. 22:25
 23/59 SZücsöm ***** válasza:
24%

21 Nekem sokkal inkább a fizikai test jut eszembe ha hardverről van szó.

Ha ezt a gondolat menetet követjük (hogy a lélek fejlődik és képes véglegesen túlfejlődni bizonyos porhüvelyeken) akkor pedig pont magától értetődne hogy egy bizonyos ponttól már nem lenne elég az emberi test a léleknek.

2021. aug. 9. 22:29
 24/59 anonim ***** válasza:
66%

Akkor menj beszélgetni Einsteinnel. :)

Amúgy meg nem értem miért vagy úgy fennakadva ezen. Mondjuk ha egy receptről lenne szó akkor sem tudnál az imádott tényedre támaszkodni, mert nem minden tényszerű. Mert ha valakinek jobban ízlik kevésbé fűszeresen, míg a másiknak meg fűszeresebben a jobb akkor arra se lennének tényeid, hogy melyiknek van igaza abból hogy melyik a jobb.

Az ezotéria kategória is közel olyan mintha receptekről beszélnénk. Nincs hozzá univerzális tény. S ha ez nincs az ínyedre akkor ez van, nem lehet ezen segíteni.

2021. aug. 10. 11:09
 25/59 anonim ***** válasza:
67%
Hülyeség, a recept fix, csak mindenki máshogy csinálja.
2021. aug. 10. 14:05
 26/59 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne egy recept fix? A recepteken lehet változtatni például az arányokon, meg embertől függően hozzá adhatsz extra alapanyagokat is amik szerinted még jobbá teszik a végeredményt. Arról ne is beszéljünk, hogy vannak esetek amikor egyes részek elkészítési módját is lehet változtatni anélkül, hogy tönkre menne az étel.

2021. aug. 10. 14:23
 27/59 anonim ***** válasza:
51%

Nem, mert ha valaki kitalál egy ételt, akkor leírja a receptjét, ami fix. Pontosan le van írva.

Lehet hogy te másképp csinálod, de az csak a te veriód, nem a hivatalos recept.

Attól hogy te úgy csinálod, még nem lesz egy új étel. Senki se fogja tudni, hogy te mit változtattál.

De az eredeti recept az eredeti arányokkal, az megmarad.

Bár hogy a csótányoktól hogy jutottatok el a fözésig, azt nem tudom.

2021. aug. 10. 14:45
 28/59 anonim ***** válasza:
100%

Ha a recept fix lenne akkor nem tudnál rajta semmit sem variálni, különben moslékot kapnál (a tervezett végeredményhez képest moslékot).

2021. aug. 10. 15:22
 29/59 SZücsöm ***** válasza:
72%

24

Ezt úgy írod mintha én kezdtem volna Einsteinnel példálózni. :)

Senki nincs fennakadva semmin. Azt pedig már leírtam hogy miért kérdezek rá a forrásra hasonló esteknél.

És a többi meg már megint "félrebeszélés"(hibás érvelés) mert az hogy kinek mi ízlik az pont a SZERINTEM kategória. Tehát ha kijelentenéd hogy a sajtosmakaróni a legfinomabb étel a világon (recepttől függetlenül) akkor jogosan mondhatnám azt hogy ez a te szubjektív véleményed, tehát maga az alap állítás helytelen.

És megint kimondtad a lényeget hogy az ezotéria ugyan ilyen. Tehát SZERINTEM (szubjektív) kategória. Tehát köszönöm hogy igazat adsz nekem még ha ezt nem is tudatosan teszed.

2021. aug. 10. 18:23
 30/59 anonim ***** válasza:
67%

Te vagy direkt félreértesz mindent amit mondok, vagy alapból ilyen vagy...

Az internetes forrásanyagok (meg akár nyomtatottak) csak részben fedik a valóságot. Tehát olyat sose fogsz kapni, mint mondjuk egy gravitáció téma esetén. Az emberek általában ezeket az apróságokat hámozzák ki a sok marhaság közül.

Azt meg ne várd el egy egész fórumtól, hogy bele fogalmazzák a szeretett "szerintem" szavadat a válaszaikba ha nem érzik szükségét.

2021. aug. 10. 18:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!