Istennek azt kell tanulnia a XXI.sz-ból, hogy nem érdemes jólétbe teremteni az emberiséget?
Sokat gondolkodnak világszerte értelmiségiek, hogy ha van Isten, vajon miért nem alapból jólétbe teremtette az emberiséget? Miért kell harcolni azért amink van és nem természetesen kapjuk?
Ez a 6.emberiség. Az előzőeket más perspektíva szerint teremtette. Vajon abból ami most játszódik le a szemünk előtt megérthető, miért így élünk? Milyen lehet a következő. Biztos nem kapnak meg mindent alapból.
Nézd meg; A kelet-európaiak sokáig elnyomottak voltak. Meg kellet küzdeni a szabadságért és jelenleg ezért harcolna érte, mert felfogták ennek jelentőségét. Nyugat-európában nem kellett harcolni a szabadságért. Ők úgy veszik ez alanyi jogon jár és most migránsokat engednek be. Nem kellett harcolni érte és nem is tudják értékelni
Ha az ember nem küzd meg valamiért, nem is értékeli igazán? Ott az LMBTQ is. Nagy a gyűlölet, az agyformálás. Olyan diktatúra, mint ami a náciknál volt. Aki egy közösségi médiában nevet a Lorettán (Monthy Python) azt tílitják, kirúgják. Aki csak felveti, hogy ez nem jó irány kirúgják (Petry,lehmann). A pridra kiment újságírót majdnem megverték, jó hogy volt nála kamera. Lelopták a parókáját, kiközösítették. Mindenhol a megosztás, gyűlölet van.
A nagy jólét, az hogy mindent megvehetsz, nincsenek kihívások, nem kell harcolnod semmiért olyan kényelmi "betegségeket" termel ki a társadalomból, mint a feminizmus vagy az lmbtq. Valóban jó ha Isten mindent megad az embernek? Most így látva a társadalmi folyamatokat érzed, hogy a hiba az emberben van? Valóban ilyen esendőek, bűnrehajlók vagyunk, amit a Biblia megír?
Amit én kategorikusan kijelentettem az a saját véleményem szerencsére abban nem tudok tévedni.
Viszont a jobban tudok vitáznikot nem neked szántam. Tehát "meghallom" én az írásod csak sajnos amikor anonymus-okkal megy a csevej nem mindig tudom hogy éppen kinek válaszolok vissza.Ezt a pipa nélküli úriembernek írtam volna. Neki is csak azért mert vele már inkább logikai vitát folytattam és ott is az zavart hogy az én nézőpontomból elbeszélt az állításaim mellett.
Mivel a te írásaid hitbéli spekulációk voltak mint az enyéim ezért itt max tényleg azt tudom számon kérni hogy mi alapján jött az hogy kozmikus tudással bírok. Mert az viszont tény hogy többször jeleztem hogy csak véleményt írok.Tehát ezt megint számon kérhetném hogy hol jelentettem én ki bármit is biztosra ezotérián belül?
32. Spekuláció. Bár nem nagyobb mint amit én folytattam.De én nem is tartom többnek az irományom.
27. Ja ez lemaradt. Ha a stílusomból arra következtetsz hogy Grimfox vagyok akkor vagy az én vagy Grimfox hsz-eit nem olvastad eleget.
Ő nem áll bele ilyen hosszú vitákba. Nem ír ilyen feleslegesen hosszú sorokat. Továbbá az én ezoterikus ismereteim finoman szólva is csekélyek. Ő meg egy két lábon járó enciklopédia a témán belül. Az ő véleményére én is kíváncsi vagyok mert már tudott olyat írni ami "meglepett".
28 Egy valami biztos hogy a hsz-eddel rossz ajtón kopogtatsz pedig én meg is vagyok "címezve". A feltett kérdéseidre viszont már szerintem válaszoltam.
A nehéz élet erős embereket teremt. Az erős emberek pedig könnyebb világot teremtenek az utódaiknak.
A könnyű világban nevelkedettek pedig nehéz világot teremtenek, ezért kéne néha visszatekinteni a gyökerekhez vagy eljő a nehéz világ.
38. Egy dolgot nem vettél figyelembe. Ha van reinkarnáció akkor ezzel a mentalitásoddal amit a hsz-ed elején írtál valószínűleg csak annyit fogsz elérni hogy minden 1es alkalommal ide fogsz visszaszületni és ha ez nem lenne elég a negatív karma miatt egyre lejjebb fogsz csúszni.
Ha nincs újjászületés akkor meg csak szimplán meghalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!