Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Istennek azt kell tanulnia a...

Istennek azt kell tanulnia a XXI.sz-ból, hogy nem érdemes jólétbe teremteni az emberiséget?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkodnak világszerte értelmiségiek, hogy ha van Isten, vajon miért nem alapból jólétbe teremtette az emberiséget? Miért kell harcolni azért amink van és nem természetesen kapjuk?

Ez a 6.emberiség. Az előzőeket más perspektíva szerint teremtette. Vajon abból ami most játszódik le a szemünk előtt megérthető, miért így élünk? Milyen lehet a következő. Biztos nem kapnak meg mindent alapból.

Nézd meg; A kelet-európaiak sokáig elnyomottak voltak. Meg kellet küzdeni a szabadságért és jelenleg ezért harcolna érte, mert felfogták ennek jelentőségét. Nyugat-európában nem kellett harcolni a szabadságért. Ők úgy veszik ez alanyi jogon jár és most migránsokat engednek be. Nem kellett harcolni érte és nem is tudják értékelni

Ha az ember nem küzd meg valamiért, nem is értékeli igazán? Ott az LMBTQ is. Nagy a gyűlölet, az agyformálás. Olyan diktatúra, mint ami a náciknál volt. Aki egy közösségi médiában nevet a Lorettán (Monthy Python) azt tílitják, kirúgják. Aki csak felveti, hogy ez nem jó irány kirúgják (Petry,lehmann). A pridra kiment újságírót majdnem megverték, jó hogy volt nála kamera. Lelopták a parókáját, kiközösítették. Mindenhol a megosztás, gyűlölet van.

A nagy jólét, az hogy mindent megvehetsz, nincsenek kihívások, nem kell harcolnod semmiért olyan kényelmi "betegségeket" termel ki a társadalomból, mint a feminizmus vagy az lmbtq. Valóban jó ha Isten mindent megad az embernek? Most így látva a társadalmi folyamatokat érzed, hogy a hiba az emberben van? Valóban ilyen esendőek, bűnrehajlók vagyunk, amit a Biblia megír?

2021. aug. 4. 21:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/136 anonim válasza:
100%
30 as én is ezt tenném amit az 1%
2021. aug. 5. 19:13
 32/136 anonim ***** válasza:
77%
Történelem, ufókutatás, reinkarnáció, túlvilági élmények, nagyon sok az arra utaló jel ami egyszerűen arról beszél hogy ez egyszerűen egy mesterséges állapot egy kényszertársadalomban amit memóriatörléssel, genetikai manipulációval és agymosással érnek el. Mérgező ételek, drogok, folyamatos szellemi leterhelés, állandó kondicionálás hogy miben higgy mi a jó. A lényege röviden hogy halhatatlan lélekként, folyamatos memóriatörléssel ide leszületsz. Ez egy genetikailag mesterséges technikával létrehozott világ. Ha belegondolsz a lényeg hogy nem önszántadból csinálod. Ez a társadalom ki fogja magát írtani. Mérgező ételek, silány munka mindenben, minőségileg egyre rosszabb emberek. Nincs semmilyen isten vagy ördög. És a fizikai és kémiai szabályokon kívül nincsen semmilyen erkölcsi szabály azon kívül hogy az erősebb kutya ba… Vannak entitások akik istent játszanak, és az elit között ott vannak, valamint szolgálják is őket. Ez az emberi test úgy van megtervezve, és olyan állapotba van hozva kifinomult módszerekkel hogy az emberek ezt a rendszert szolgálják. Egy mesterséges rabszolga testel azonosítják magukat. Az hogy ez a állapot kiírtja magát és pusztul minden meg elkerülhetetlen és a lehető leg természetesebb.
2021. aug. 5. 21:21
 33/136 SZücsöm ***** válasza:
96%

Amit én kategorikusan kijelentettem az a saját véleményem szerencsére abban nem tudok tévedni.

Viszont a jobban tudok vitáznikot nem neked szántam. Tehát "meghallom" én az írásod csak sajnos amikor anonymus-okkal megy a csevej nem mindig tudom hogy éppen kinek válaszolok vissza.Ezt a pipa nélküli úriembernek írtam volna. Neki is csak azért mert vele már inkább logikai vitát folytattam és ott is az zavart hogy az én nézőpontomból elbeszélt az állításaim mellett.

Mivel a te írásaid hitbéli spekulációk voltak mint az enyéim ezért itt max tényleg azt tudom számon kérni hogy mi alapján jött az hogy kozmikus tudással bírok. Mert az viszont tény hogy többször jeleztem hogy csak véleményt írok.Tehát ezt megint számon kérhetném hogy hol jelentettem én ki bármit is biztosra ezotérián belül?

2021. aug. 5. 21:22
 34/136 SZücsöm ***** válasza:
96%

32. Spekuláció. Bár nem nagyobb mint amit én folytattam.De én nem is tartom többnek az irományom.

27. Ja ez lemaradt. Ha a stílusomból arra következtetsz hogy Grimfox vagyok akkor vagy az én vagy Grimfox hsz-eit nem olvastad eleget.

Ő nem áll bele ilyen hosszú vitákba. Nem ír ilyen feleslegesen hosszú sorokat. Továbbá az én ezoterikus ismereteim finoman szólva is csekélyek. Ő meg egy két lábon járó enciklopédia a témán belül. Az ő véleményére én is kíváncsi vagyok mert már tudott olyat írni ami "meglepett".

28 Egy valami biztos hogy a hsz-eddel rossz ajtón kopogtatsz pedig én meg is vagyok "címezve". A feltett kérdéseidre viszont már szerintem válaszoltam.

2021. aug. 5. 21:34
 35/136 anonim válasza:
13%
Ez a nyomorult kretén még a zsákfaluja határán sem lépett át egyszer sem, de azért a nyugatot már elitéli meg büntesse meg az isten (Orbán) őket. Ügyes vagy, jár a krumpli!
2021. aug. 6. 04:31
 36/136 anonim ***** válasza:
2021. aug. 6. 08:15
 37/136 anonim ***** válasza:
100%
30. Áldozati mentalitás? Hmm. Én inkább realitásnak nevezném. Nézz körbe mi történik jelenleg ebben a világban. Ha neked az jó hogy egy diktatórikus rendszer felé halad a világ, és az is belefér hogy egy maroknyi ember sz@patja a többi 8 millárd embert akkor az elég furcsa. Te hogy harcolsz a szabadságért? Pont ez a lényeg nem "rajtunk" áll a Föld és a jövő sorsa mert belekerültünk egy olyan mesterségesen létrehozott globális "alternatív valóságba", ahol a populációt kölönböző platformokon keresztül könnyedén lehet irányítani, sakkban tartani. És nem "mi" a többség határozza meg az irányt hanem egy elmebeteg kissebbség. Nem hinném hogy az élet arról szól hogy az emberiségnek ki kellene próbálni az összes elnyomó rendszert. Szerintem, pont arról szól, hogy végre megszabaduljunk ezektől, és egy Földdel harmonikusabb, egyenlőbb, igazságosabb, átláthatóbb rendszert hozzon létre az emberiség. Mert így sajnos garantált a civilizációnk összeomlása pár évtizeden belül.
2021. aug. 6. 09:00
 38/136 anonim ***** válasza:
81%
Ahhoz hogy megszűnjön az emberiség összes komoly problémája az kellene hogy márpedig ha ez itt így megy akkor nem leszek ennek a társadalomnak, vagy rendszernek a része és átmegyek oda ahol ez nem áll fennt. Nem fogok egész életemben 7 napból, 5 öt dolgozni egy gyárban, úgy hogy a pénzem tudatosan egyre kevesebbet ér, inkább kinyírom magam. Nem fogok neki termelni. És nem kell semmi olyantól aki tervezett elévülés nevében bóvlit gyárt, nem hagyom hogy a káromra helyrehoztatatlanúl átformáljanak majd egy roncs legyek, és lehetne sorolni. A lehető leg brutálisabban kinyírom, üldözőm politikusokat, rendőröket és akik ezeket támogatják föntről lefelé. Ha már nem nyerhetsz és így is úgy is veszítesz, rántod magaddal akinek köszönheted. Meg kell szüntetni az érdeket és a hasznot amiért neked a kárt okozzák. Az igazi irányítás az a szakemberek kezében van akik az adott területek mesterei. Mit akarunk, miért állunk össze, és mi a közös cél. A politikai elit nem szakember semmiben. Ez egy kényszer társadalom cél nélkül és itt van a probléma. Ezt úgy lehetne megszüntetni hogy kilépsz belőle és belépsz másikba, illetve a meglévőt megvéded hogy egy másik azt veszélyeztesse. Onnantól hogy valamit te nem önként vállasz hanem kényszerből, onnantól ahogy ez a kényszer megszűnek ezt összeomlasztod. Az emberiség legnagyobb problémáját márpedig rajtunk élősködő más emberek okozzák. Az hogy a károdra használnak fel hogy neki jó legyen, és nem számít mekkora károd lesz belőle. Ez az a haszon amit meg kell szüntetni, és megszűnik a probléma is. A rabszolgatartó sem tud olyan rabszolgát alkalmazni amit nem tud a célra asszimilálni, és még jókora kára is származik belőle. Hogy ez így létrejöhetett azért van mert be vannak építve, és gőzerővel fejlesztve mesterséges gátak hogy ettől az egyén könnyen megszabaduljon. Az egésznek az a célja hogy mint egy robot rabszolga legyél asszimilálva egy ilyen társadalomba. Ki legyen az iktatva hogy mint egyén teljesen önállóan működhess bármi ilyen társadalom nélkül is a környezethez alkalmazkodva. És mindenki aki ebbe az adott rendszerbe van az téged oda maga közé visszaránt. És ha nem szabadulsz belőle olyanná válsz mint ők. Rengeteg olyan beépített fogás van amivel szó szerint irányítani lehet az embereket és más élőlényeket pont úgy mint egy bábot. Olyan szinten hogy akivel csinálják az még ott ki is áll érte hogy elnyomják.
2021. aug. 6. 11:01
 39/136 anonim válasza:
81%

A nehéz élet erős embereket teremt. Az erős emberek pedig könnyebb világot teremtenek az utódaiknak.

A könnyű világban nevelkedettek pedig nehéz világot teremtenek, ezért kéne néha visszatekinteni a gyökerekhez vagy eljő a nehéz világ.

2021. aug. 6. 21:58
 40/136 SZücsöm ***** válasza:
93%

38. Egy dolgot nem vettél figyelembe. Ha van reinkarnáció akkor ezzel a mentalitásoddal amit a hsz-ed elején írtál valószínűleg csak annyit fogsz elérni hogy minden 1es alkalommal ide fogsz visszaszületni és ha ez nem lenne elég a negatív karma miatt egyre lejjebb fogsz csúszni.

Ha nincs újjászületés akkor meg csak szimplán meghalsz.

2021. aug. 6. 23:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!