Elszúrtam az egész életem, érdemes reménykedni hogy lesz egy következő?
Nekem is voltak ilyen gondolataim.Leírom az én helyzetemet:
16 évesen elköltöztem otthonról a ross családi körülmények miatt és rögtön munkába is álltam, semi pénzem nem volt, mosogattam, pincérkedtem, egy ideig jo is volt, de a gimnáziumot nem fejeztem be.Idő közbn több tetoválásom is lett, akkor még bénák, azóta lézereztettem újracsináltattam, már jók, de sok jó munkalehetőségből kizártak, még most is frusztrál egy kettő, így még lézereztetnem kell.
26 vagyok,m csak most fogom befejezni az érettségit, mert ennyire hosszú ideignem nyílt rá lehetőségem, szar meloim voltak, mindig nagyon nagyon szégyelltem magam miatta, sokszor elkezdtem, de valami mindig közbe jött.Már ott tartottam, hogy önygilkosleszek, többször is, aztán úgy voltam vele, hogy mi lenne, ha előtte még azért megpróbálnám mégis, elmegyek a végsőkig, aztán ha minden szar, akkor még mindig levethetem magam egy hídról.Ez a gondolat segített, mert ahogy apránként elkezdtem rendbe rakni az életem több erőm lett, minden lépésnél boldogabb lettem, és már kevesebbet gondoltam az öngyilkosságra.A legnehezebb talán most nem rég volt.Szembesülni vele, hogy a velem egykorúak mit értek már el, én meg semmit, pincér vagyok és érettségizni fogok, szégyen...mégis, addig megyek, amíg lehet, aztán lehet, hogy pár év múlva majd csak nevetek ezen a kis gondolaton ami végig hajtott az utamon(lehet,hogy nem...de akkor még mindig ott van a B terv).Mindig van választásod, és egy kis remény az alagút végén.Bennem hatalmas irígység alakult ki annak láttán, hogy nekem semmim, tényleg semmim sincs, se család, se pénz(még egy kis örökség se jöhet szóba),se tudás, de a remény hal meg utoljára...Ha gondolod ird meg privtban, hogy mi történt veled, miért érzed úgy, hogy nincs remény, és talán én meglátok valamit a sorsodban, amit te nem...kitartás!:)
Kedves Kérdező!
Miből gondolod, hogy a "következő életedben" nem teszik-e a puttonyodba az mostani életedben elkövetett marhaságaidat, mondjuk h ezt "elszúrtad"? Ez nem egy számítógépes játék, ahol a kedvedre való lementett állásból folytathatod a sztorit.
Ha kisírdogáltad magad, h milyen vacak ez az életed, töröld meg az orrod. Aztán tessék szépen új kalandok után nézni.
Ldhet, hogy EDDIG minden rossz volt, de mától lehet sokkal jobb is! Ne foglalkozz a múlttal, hiszen elmúlt, a jövőd az, ami még alakulhat a kezeid között.
Gondolj arra, ha valami csoda vagy baleset folytán elfelejtenéd azt, ami eddig veled történt, akkor mit csinálnál? Mivel foglalkoznál? Miért küzdenél? Az teljesen olyan lenne mint egy új élet...
Ne pazarold az erődet arra, ami volt, keress magadnak új célokat! Először csak kicsiket, aztán ha megvalósulnak, jöhetnek a következők, a nagyobbak...
Ha most nem teszel meg mindent, -még nagy erőfeszítések árán is!- akkor a következő életedbe tunyaságod miatt nagyon rossz Karmát viszel!
Következő életed majd megtanít -keserves lesz!-, hogy sültgalabok nem repkednek senki szájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!