Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Elszúrtam az egész életem,...

Elszúrtam az egész életem, érdemes reménykedni hogy lesz egy következő?

Figyelt kérdés
Mindent másképp csinálnék ha újrakezdhetném. Senkit nem hibáztatok érte, csakis saját magamat. Ez az életem annyira értelmetlen és rossz hogy már nem motivál semmi, nem látom még semmiben a szépet. Abban reménykedem hogy ha meghalok újjászületek és a következő életemben valóra válthatom az álmomat, ami most ez életemben már nem lehetséges több okból kifolyólag.
2018. jan. 18. 22:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Előző élet, meg következő élet...

Én már előző életemben sem hittem a lélekvándorlásba.

2018. jan. 20. 16:44
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Még ha van is ilyen azt senki sem tudja neked megmondani.

Ne alapozz arra hogy majd következőleg. Ez több kárt okoz mint hasznot. Légy jó szomszéd, jó melós, jó főnök, jó apa, jó anya, jó magyar

2018. jan. 21. 14:40
 13/17 dani4786455 ***** válasza:
12%
Nem lesz következő, viszont Isten tud egy 180°-os forulatot hozni az életedben. Nekem is tönkrement, és öngyilkos akartam lenni, aztán elmentem egy pünkösdi közösségbe és ott valóságosan találkoztam Istennel. Ez nem egy vallás. Írj privátba.. :)
2018. jan. 21. 21:14
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nem tartom kizártnak, hogy lehet újjászületés, de azért erre nem alapoznék. Ebből az életből kell kihozni a legtöbbet.
2018. febr. 1. 01:19
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ráadásul, ha van is újjászületés, azt, hogy az "kedvező" lesz- e, nagyban befolyásolja, hogy hogyan élted ezt az életed.
2018. febr. 1. 01:23
 16/17 anonim ***** válasza:

A 12# adta a legjobb választ.

Úgy fogalmaznék,hogy nem a rajtnál dől el minden,hanem a célnél.

Meg lehet határozni,hogy mi a célod?

A mostaniról beszélünk.Ez lehet 1-3 hónap.

2018. febr. 1. 18:35
 17/17 anonim ***** válasza:

El kell fogadnod, hogy az akkori döntéseidet az akkori ismereteid alapján hoztad meg, vagyis annyi eszed volt akkor, amennyi! Nincs is ezzel semmi gond, mert minden ember hibázik! A világ összes pénzéért sem tudnánk megváltoztatni a múltat. Nincs értelme tehát ezen bánkódni!

Kb. 1 hete olvastam, hogy meghalt az Ikea alapító tulajdonosa. Összegyűjtött valami 54 milliárd dollárt, és közben önmagának a turkálóból szokott ruhát vásárolni. Most ő mit ért el, ha mondjuk abban hitt, hogy ez az egy élet van és kész? Mire ment a sok pénzzel, ha sajnálta önmagától? Ha pedig hitt a reinkarnációba, akkor mire ment vele? Hány dollárt vitt magával?

Mi értelme van szerinted az életnek kedves kérdező? Mi az álmod?

2018. febr. 5. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!