Elszúrtam az egész életem, érdemes reménykedni hogy lesz egy következő?
Előző élet, meg következő élet...
Én már előző életemben sem hittem a lélekvándorlásba.
Még ha van is ilyen azt senki sem tudja neked megmondani.
Ne alapozz arra hogy majd következőleg. Ez több kárt okoz mint hasznot. Légy jó szomszéd, jó melós, jó főnök, jó apa, jó anya, jó magyar
A 12# adta a legjobb választ.
Úgy fogalmaznék,hogy nem a rajtnál dől el minden,hanem a célnél.
Meg lehet határozni,hogy mi a célod?
A mostaniról beszélünk.Ez lehet 1-3 hónap.
El kell fogadnod, hogy az akkori döntéseidet az akkori ismereteid alapján hoztad meg, vagyis annyi eszed volt akkor, amennyi! Nincs is ezzel semmi gond, mert minden ember hibázik! A világ összes pénzéért sem tudnánk megváltoztatni a múltat. Nincs értelme tehát ezen bánkódni!
Kb. 1 hete olvastam, hogy meghalt az Ikea alapító tulajdonosa. Összegyűjtött valami 54 milliárd dollárt, és közben önmagának a turkálóból szokott ruhát vásárolni. Most ő mit ért el, ha mondjuk abban hitt, hogy ez az egy élet van és kész? Mire ment a sok pénzzel, ha sajnálta önmagától? Ha pedig hitt a reinkarnációba, akkor mire ment vele? Hány dollárt vitt magával?
Mi értelme van szerinted az életnek kedves kérdező? Mi az álmod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!