Érdemes ezzel utaztatásra elmenni?
Figyelt kérdés
Egy konkrét személlyel kapcsolatos esetleges korábbi emlékeim érdekelnek. Úgy érzem már találkoztunk, és nagyon fontos, hogy megtudjam akkor mi történt. Azt hiszem álmodtam egy előző életemről amiben benne volt, de nem bízom ebben az álomban, nem tudom mennyi lehet belőle valóban igaz, és mennyit toldhatott hozzá a képzelet. A hatodik érzékem viszont holtbiztosan jelez valami különöset vele kapcsolatban, és szeretnék hozzáértő segítséget ennek megfejtésében.2016. aug. 5. 21:22
1/3 anonim válasza:
Ha van elég fölösleges pénzed, akkor hajrá. Úgycis azt fogod hallani, amit szeretnél...
2/3 anonim válasza:
Mit jelent az utaztatás?
Első blikkre inkább személyes kineziológiai oldást javasolnék, bár az is lehet, hogy a kettő hasonló vagy ugyanaz.
3/3 anonim válasza:
Reinkarnációs utazásból nem tudod meg, hogy azok, akik az emlékben körülvesznek, jelenlegi életedben milyen szerepet játszanak.
Egyetlen módja van kideríteni, hogy xy-nal álltam-e kapcsolatban előző életemben: ha mindketten feltárjuk előző életbeli emlékeinket, és ezek egyeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!