Szeretnék elmenni egy "látóhoz", BP-n keresek egy megbízhatót, segítenétek?
Figyelt kérdés
2015. máj. 8. 19:14
1/8 anonim válasza:
Budapesten 2 millió ember lakik, csak egy kis részük vak. Jó eséllyel találomra is találsz köztük látót.
2/8 anonim válasza:
Mind1ik "látó" csak a pénzedre utazik, és azt mondja amit hallani szeretnél! Ez körülbelül 99,9%-ban így van. Ha valóban léteznének látók, igaz látók, akkor az FBI, vagy a tudósok, régészek használnák fel őket busás pénzösszegért! Ők meg boldogan el vállalnék a melót, mert 90-100%-ban hasznos lenne az elméletük amiért bármit elkérhetnének bizonyos keretek közt. De mivel nincs olyan hogy látó, ezért nincs segítség sem, sem hasznosságuk a társadalomban! A televízió gazdagszik meg rajtuk egyedül, ugyan is rettentően sok a hiszékeny buta ember akiket arcrebbenés nélkül kihasználnak! Ezek a látók hasonlóan befolyásolják az embert mint pl: a Szent Biblia! Ad az elesettnek, tudatlannak egy kis békét. Viszont a biblia ellent mond ennek, és főleg nem rabol ki! Az még elfogadhatóbb bár az is okoz galibákat , nem is keveset.
3/8 anonim válasza:
Én egyszerre vagyok látó, halló és szagló.
5/8 Ropanic válasza:
Sajnos el kell keserítenem. Ezek a látódolgok valóban badarságok és csak arra jó, hogy plusz pénzt keressenek ezek a személyek. Mindig azt mondják, amit hallani szeretnél, amitől jobban érzed magad, vagy amitől megnyugszol. Aztán jön a pofon, hogy semmi sem úgy történt, ahogy mondta, ráadásul még egy rakat pénzt is ráköltöttél. Ha hiszel az ilyen dolgokban, akkor inkább nézz horoszkópot, az legalább ingyen van. (Nekem azt írták, hogy fellendül a vállalkozásom, meg egyszer azt is, hogy a párommal magasabb szintre lép a kapcsolatunk. Há! Se vállalkozásom se párom nincs... :D )
6/8 anonim válasza:
Látó, tenyérjós, horoszkópkészítő, egykutya mind. Ne higgy bennük.
7/8 anonim válasza:
Én egy időben ingyen latozgattam. Tudod ki akarja hogy ingYen kihasználja öt valami hivatalos szervezet. Nagyon el vagy tevedve. De mar nem csinálom. Kiborito az óriási felelősség. Meg az érzések flowja.
8/8 anonim válasza:
Bogdola Róbert Lélekfejlesztő (keresd a facen), Tata. Ismerem, hiteles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!