Milyen első autót ajánlanátok nekem? Alig vannak igényeim, viszont megbízhatót, viszonylag fiatalt keresek!
Egyedül utazom főleg, esetenként a párommal. Akár 2 személyes is lehet, nincs szükségem helyre.
1.4 benzint nem szeretnék, mert annyira kell pörgetni a motort, hogy a fogyasztása megugrik és mégsem adja meg a kellő teljesítményt.
Legalább 1.6 benzin legyen vagy valami kisebb dízel.
110 le egy kis kasztniban bőben elegendő.
Esetleges nyaralásokkor jól jöhet az autópályai 6. sebesség.
Ne legyen smart méretű kasztni, a biztonság is fontos!
Márka bármi lehet, a kinézet nem annyira számít, mert terveim szerint 4 éven belül lecserélem!
Pályakezdő vagyok, 2 milliónál nem nagyon szeretnék többet költeni, de rá lehet beszélni, ha jónak látjátok!
Maximális keretem 3,5 millió.
Látod, még nem is dolgoztál és máris tele vagy lével...
De a 2 millió egy fiatal autóhoz kevés, keress kevesebb igénnyel.
A kétszemélyes autókban nincs sok hely a motyóknak.
Márpedig ha sokat utaztok, ezt gondolnám fontosnak.
Átlagautóból kijön 2 millióért hat-hét éves,
Astra, Focus, Octavia, ezek egyike sem túl kényes.
Nem kell sosem pörgetni a motort. 1.0-s Suzukim volt és senki sem kényszerített a gáz taposására. Annyit kell menni amennyi kényelmes az autónak. Mentem vele 4,5-ös fogyasztással is hosszútávon, de 8 literessel is ugyanazon az úton.
A 6. sebességhez azért kell paci is hogy bírja a motor, újabb/erős autókon találsz ilyet
Ha szóba jöhet a dízel, akkor az Alhambra/Sharan ami jó lehet. 1.9 PDTDI. Ilyenünk volt, 6 sebességes, nagy, csúnya, keveset fogyaszt és meglepően jól ment.
Egyébként benzinpárti vagyok, legyen benne legalább 2.0-s motor és haladjon :)
ami a legfiatalabb a francián kívül az a focus,valami ilyesmi:
ne szórd el az összes pénzed,jól jöhet az még másra.
Focust írtam volna én is.
Focusok esetén azt szoktam figyelni, hogy a sokat használt mk3 Focusok lámpáinak a szélvédő irányába álló sarka meg szokott feketedni a sok használattól. A céges autóknak általában már látszik az "égésnyom". Ebből le szoktam venni, hogy az adott autóban nem 100e, hanem 200e, vagy ennél is több km van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!