Vőfélyt keresek Gyöngyös környékén, vagy Heves megyében szeptemberi hónapra. Ismertek egy megbízhatót ezen a környéken?
Figyelt kérdés
Párommal szeptemberben házasodunk össze, és erre a nagy napra keresünk megbízható és rendes vőfélyt. Mindenki segítségét előre is köszönöm! :)2015. jan. 19. 10:26
1/3 anonim válasza:
Többet is tudok:
Nagy János vőfély, Gyöngyösön lakik. 30/4055390
Füleki Zsolt, Eger 30/2805312
Gyurkó Péter, Domoszló 20/3602526
Korsós Róbert Nagyréde 70/5864236
László Balázs Lőrinci 70/2838216
Sebők István Eger 30/8647622
Varga Lóránt Balaton 70/3765224
Nekem ezek szimpatikusak, érdemes többet felkeresni és érdeklődni
2/3 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló!
Köszönöm szépen a segítséget, de én is megtettem már, hogy a neten beírjam vőfély, és kiválasszam a legszimpatikusabbat. Viszont nem tudom, hogy dolgozik, ezért írtam erre az oldalra. Ki tud egy megbízható és rendes vőfélyt?
2015. jan. 20. 12:55
3/3 anonim válasza:
Tavaly júniusban volt az esküvőnk,nálunk Korsós Róbert volt.
Csak ajánlani tudom!Pontos,precíz és semmire sem volt gondunk,mindent intézett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!