Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A második fülbelövés mennyire...

SnidgetHeart22357 kérdése:

A második fülbelövés mennyire fáj?

Figyelt kérdés

a fájdalomtűrő képességem elég magas,már kétszer tört a bokám so edzett vagyok

de ettől kicsit tartok

tavasszal szeretném megcsináltatni és véleményeket szeretnék a menetéről

ja és egyébként az industrial piercing is nagyon tetszik....

14/L

2014. nov. 4. 18:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha a fülcimpába rakatsz egy második fülbevalót, az semmi, szúnyogcsípés.

Az industrial piercing már más tészta, mert ott a porc van átlőve, nem csak egy kis "husi". Az fáj rendesen.

2014. nov. 4. 18:18
 2/3 A kérdező kommentje:

hát igen olvastam az industrialról egyest s mást szerintem az csak majd max 20 éves koromban lenne..

a sima fülbelövés meg akkor jóXD

2014. nov. 4. 18:47
 3/3 anonim válasza:

Szia!

Nekem 5 lyuk van a fülemben, ebből 2porcban. Én egyáltalán nem éreztem semmit, amikor lőtték a porcot, beszélgettek velem és nem mondták, hogy lőni fogják és észre sem vettem, pedig nekem mindig minden nagyonnagyon fáj :))

Ha hozzáértő emberek csinálják(ajánlott tetoválószalonban), valószínű, hogy semmi bajod nem.lesz tőle :)

(Erősen ajánlották a krémezés helyett a kamillás borogatásta a krémek helyett, mert e krém rászáradhat az ékszerre ès nehéz úgy forgatni)

Sok sikert a lövetéshez. :)

2014. nov. 4. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!