Létezik Isten?

Figyelt kérdés

2020. jún. 12. 21:32
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
68%
Ó, végre egy eredeti kérdés!! Ja, csak pár ezer éve keresik a választ....
2020. jún. 12. 21:36
 2/49 anonim ***** válasza:
30%
Hisz vagy. Isten a mindenség.
2020. jún. 12. 21:41
 3/49 A kérdező kommentje:

Isten alatt nem a nagyapót értem, hanem az univerzum tudatosságát, azt, hogy ez a világ nem lehet véletlen, az a csoda, hogy az évmilliók alatt így kifejlődött a tudat, és a semmi helyett élet van a személyes megtapasztalás által, az csodaszámba megy, és ha egónkat kemény munkával levetjük magunkról, talán láthatjuk, hogy különbözünk a magunkról alkotott képünktől, és többek vagyunk egy testnél, és a világ érdekesebb, összetettebb, mint amit pár csökött érzékszervvel fel tudunk fogni.

Vagy csak az egész lét és világegyetem egy hatalmas véletlen, amit.emberi tudattal soha nem lehet felfogni, én meg csak hitegetem magam, és az ember hiúság miatt hiszem azt, hogy az élet több, mint egy rakás neurobiológiával leirható folyamat összessége?

2020. jún. 12. 21:42
 4/49 anonim válasza:
93%
Ezt az egészet magadban kell lerendezned. Az, hogy te mit hiszel csak rád tartozik. A hit kérdését magaddal kell megvitatnod akkor lesz erős. Ezen az oldalon nem fogsz releváns választ kapni. Minden embernek megvan a saját igazsága amiben szentül hisz
2020. jún. 12. 21:48
 5/49 anonim ***** válasza:
44%
Az Univerzum a fizika törvényei szerint jött létre (még ha nem is tudják pontosan hogy) és a fizika törvényei szerint működik. Ha valamit Istennek nevezhetsz azok a fizika törvényei lennének.
2020. jún. 12. 22:14
 6/49 anonim válasza:
60%
Igen, létezik! Ő alkotott mindent, ami körül vesz bennünket. Szóval létezik! Benne vagyünk, élünk, mozgunk és körül vesz minket.
2020. jún. 12. 22:24
 7/49 A kérdező kommentje:
5: és a fizika törvényei miből jöttek létre? Csak úgy léteztek mindig is? Az univerzumon belül létezik csak tér, idő, és fizikai törvények, de akkor hogy jöhetett létre 14milliárd éve a semmiből?
2020. jún. 12. 22:30
 8/49 anonim ***** válasza:
66%
30 éves koromig ateista voltam. Majd aztán olyan dolgok történtek velem, hogy a mai napig is csak pislogok, hogyan tudtam ekkora fejlődésen átmenni 2 év alatt. Igen, Isten létezik. És ha Benne nem is hiszel, akkor legalább higgy magadban. Soha ne nézz hátra, soha ne érdekeljen mások véleménye! Legbelül mindig érezted, érzed és érzed majd, mi a helyes. Csak legyen mindig egy kis időd magadba nézni. Nagyon sok választ megtalálsz majd a saját kis csendedben.
2020. jún. 12. 22:45
 9/49 anonim ***** válasza:
38%
Miért nem kérdezed meg tőle?
2020. jún. 12. 22:57
 10/49 anonim válasza:
33%

Jézus 666

Most csak az érdekelt hogy a többi ember hogy látja mindezt.

2020. jún. 12. 23:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!